• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Ο αγώνας;
Σαν να παίζεις Mario Kart!
Νέα 29/05/2017 - 13:57

Οι επαφές, οι πτώσεις και οι εγκαταλείψεις του δεύτερου αγώνα, έκαναν τον Chaz Davies να τον παρομοιάσει με ένα παιχνίδι Mario Kart.

 

Ο αναβάτης της Ducati ήταν θύμα των επιθέσεων που έγιναν στους πρώτους γύρους του χτεσινού αγώνα και μόλις στο δεύτερο γύρο αναγκάστηκε να ανοιχτεί.

 

Ο λόγος ήταν ότι οι Leon Haslam και Leandro Mercado χτύπησαν μπροστά του κι εκείνος αναγκάστηκε να βγει στο γρασίδι για να μην συγκρουστεί μαζί τους.

 

Από εκεί και πέρα όμως ξεκίνησε την δική του επίθεση στον αγώνα και με γρήγορο ρυθμό έφτασε στον προτελευταίο γύρο να διεκδικεί το βάθρο.

 

Τελικά, με ένα ωραίο προσπέρασμα στον Michael Van der Mark, κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση, έχοντας πέσει στην αρχή στην 17η!

 

«Πολύ άσχημη εκκίνηση και ήμουν εκεί σε κάθε ατύχημα που γινόταν... ήταν σαν να έπαιζες Mario Kart! Δεν ξέρω τι έγινε εκεί με τους Haslam και Mercado...».

 

«Αν και τελικά τα πράγματα στους αγώνες δεν μας ήρθαν όπως τα θέλαμε, είμαι χαρούμενος διότι ήταν η πρώτη φορά που ένοιωθα ότι μπορούσα να κάνω κάτι με τις πράσινες μοτοσυκλέτες εδώ».

 

«Το πρώτο λεπτό στην πίστα είναι αδυναμία για μας, αλλά στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα είμαστε καλοί. Πραγματικά φτάσαμε πολύ, πολύ κοντά κι είμαι χαρούμενος που δεν ήμασταν τόσο μακριά τους».

 

«Όταν είδα τι απόσταση έπρεπε να διανύσω για να βρεθώ στο βάθρο, πίστευα ότι δεν θα ήταν εφικτό».

 

«Έμεινα όμως συγκεντρωμένος και ξεκίνησα την επίθεσή μου. Ήταν διασκεδαστικό να επανέρχεσαι από τόσο πίσω, αλλά θα ήταν καλύτερο αν δεν είχαν φύγει μπροστά οι δυο πράσινες μοτοσυκλέτες».

 

«Αυτό όμως ήταν το αποτέλεσμα μιας άσχημης εκκίνησης».

 

Πάντως ο Chaz Davies δεν έχασε παρά μόνο έναν βαθμό μετά το Γύρο στο Donington Park και είναι 75 βαθμούς πίσω από τον Jonathan Rea.

 

«Το Πρωτάθλημα είναι ανοιχτό. Αυτό που κρατάμε είναι ότι είμαστε γρήγοροι και ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι το τέλος».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Εδώ είναι Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

Ωραίες μάχες στις Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα