• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Η νίκη πιο σημαντική
Από το ότι σταμάτησα το σερί του Sykes
Νέα 29/05/2017 - 09:59

Το γεγονός ότι κατάφερε να επανέλθει με νίκη από την πτώση του στον 1ο αγώνα, είναι πολύ πιο σημαντικό για τον Rea, από το ότι σταμάτησε τον Sykes.

 

Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία Jonathan Rea έκανε τέλειο αγώνα χτες, Κυριακή, όταν και κατάφερε να ανέβει στο 1ο σκαλί του βάθρου από την 10η θέση στο grid.

 

Μάλιστα, μόλις στο δεύτερο γύρο του αγώνα και στην πρώτη στροφή του, ο Ιρλανδός άσος της Kawasaki κατάφερε να φτάσει στην 1η θέση και να κάνει διαφορά.

 

Στο τέλος κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά του από τον δυνατό Sykes και πήρε τη 100ή νίκη της Kawasaki, ενώ σταμάτησε το σερί των 9 συνεχόμενων νικών του ομόσταυλού του στο Donington.

 

«Χτες (σ.σ. Σάββατο) ήμουν απογοητευμένος διότι τιμωρήθηκα χωρίς να φταίω (σ.σ. έσκασε το λάστιχό του κι έπεσε) κι έπρεπε να ξεκινήσω από την 10η θέση σήμερα».

 

«Ήξερα ότι έπρεπε να κάνω καλή αρχή, ειδάλλως ο αγώνας θα τελείωνε νωρίς. Είχα άγχος, αλλά τα παιδιά ετοίμασαν τη μοτοσυκλέτα και κάναμε και μερικές αλλαγές και ήταν τέλεια».

 

«Πραγματικά η μοτοσυκλέτα μου μιλούσε στον αγώνα, όπως δεν το έχει ξανακάνει φέτος σε κανέναν άλλον αγώνα».

 

«Ήμουν συγκεντρωμένος στον πρώτο γύρο και όταν έκανα διαφορά 3-4 δευτερόλεπτα, πανικοβλήθηκα γιατί ήξερα ότι έπρεπε να ηρεμήσω».

 

«Μου έδειξαν σωστά πράγματα στις ταμπέλες και μπόρεσα να διαχειριστώ τη διαφορά από τον Tom στο τέλος. Το να επανέλθω με νίκη είναι απίστευτο».

 

«Δεν ήταν σημαντικό που νίκησα τον Sykes, το σημαντικό ήταν που πήρα τη νίκη για το Πρωτάθλημα. Δεν κάναμε κανένα λάθος και χτες (σ.σ. Σάββατο), αλλά τιμωρηθήκαμε. Αυτά όμως συμβαίνουν».

 

Όπως και ο Tom Sykes στον πρώτο αγώνα, έτσι και ο Jonathan Rea αφιέρωσε τη νίκη του στον Nicky Hayden και την οικογένειά του.

 

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα όχι μόνο για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και για όλον τον κόσμο και θέλω να αφιερώσω τη νίκη μου στον Nicky».

 

«Τα σχόλια στις σελίδες μου στα social media είχαν γεμίσει με αφιερώσεις στον Nicky από παντού κι έτσι θέλω ν’ αφιερώσω τη νίκη μου στον Nicky».

Επόμενο άρθρο »

Σήμερα η κηδεία του Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Donington: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα