• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Donington: Superpole
Άπιαστος ο Sykes, νέος απόλυτος χρόνος
Νέα 27/05/2017 - 14:43

Με νέο απόλυτο χρόνο πίστας πήρε την pole position ο Tom Sykes, λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα στο Donington Park.

 

Με την καταπληκτική του εμφάνιση, ο Βρετανός ανάγκασε τον ομόσταυλό του, Jonathan Rea και τον Chaz Davies της Ducati να συμβιβαστούν στη 2η και 3η θέση.

 

Εκρηκτικός ο Sykes, μπήκε στην SP2 κι έκανε από το ξεκίνημα το εκπληκτικό 1:26,641 κερδίζοντας την 5η του pole στα έξι τελευταία χρόνια στο Donington.

 

Ο Rea δεν μπορούσε να πιάσει το χρόνο του ομόσταυλού του και θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση τον πρώτο αγώνα, υποσχόμενος μεγάλες μάχες με τον Sykes στον αγώνα.

 

Ανεβασμένος ήταν ο Chaz Davies και κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά, ενώ δυνατός ήταν σήμερα και ο Alex Lowes που σκαρφάλωσε στην 4η θέση.

 

Στο μέσον της δεύτερης σειράς θα ξεκινήσει ο Marco Melandri, ο πρώτος μη Άγγλος οδηγός, ο οποίος κράτησε πίσω του τον Eugene Laverty.

 

Ο Ιρλανδός κατάφερε να περάσει με επιτυχία από την SP1 και κάνοντας δυνατή εμφάνιση και στο δεύτερο σκέλος, έβαλε την Aprilia του στη 2η σειρά.

 

Από την SP1 πέρασε και ο Xavi Fores (Ducati), ο οποίος θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 7η θέση και μπροστά από την έκτακτη συμμετοχή τον Leon Haslam και την Kawasaki του.

 

Την τρίτη σειρά συμπληρώνει ο Leandro Mercado και η Aprilia του, μπροστά από την MV Agusta του Leon Camier, τον Michael Van der Mark (Yamaha) και τον Savadori (Aprilia).

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Donington: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Εξιτήριο για Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα