• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι δοκιμές του 3ου Αγώνα ΠΠΤ
Έτοιμοι για όλα οι οδηγοί
Νέα 26/05/2017 - 19:45

Η πρώτη μέρα του 3ου Αγώνα για το ΠΠΤ2017 τελείωσε με τις Ελεύθερες ανεπίσημες Δοκιμές, στην πίστα των Σερρών. Οι δοκιμές ξεκίνησαν με έντονη βροχή, αλλά σταδιακά το νερό έγινε όλο και λιγότερο και αργά το απόγευμα η πίστα σχεδόν στέγνωσε και επέτρεψε σε κάποιους οδηγούς να μπουν ακόμη και με σλικ ελαστικά.

Ο Χάρης Παρασκευόπουλος εμφανίστηκε με την Yamaha R1 της νέας του ομάδας και έκανε αρκετούς γύρους στο βρεγμένο. Λίγους γύρους έκανε ο Σάκης Συνιώρης με χαραγμένα σλικ στην Aprilia RSV4, ενώ ο Λευτέρης Πίππος δοκίμασε τα βρόχινα στην Yamaha R1. Ο Άρης Γκιζίνος έκανε αρκετούς γύρους με σλικ στην Honda CBR1000RR.

Από την SSP ο Άλεξ Παπαγεωργίου με την Yamaha R6 έκανε αρκετούς γύρους, όπως και ο Δημήτρης Παπαγγέλου με την R6, αλλά και ο Δημήτρης Καρακώστας με την Honda CBR600RR.

Στους Νέους ο Σάκης Σκούρτας Jr με την KTM RC390 είχε μια ανώδυνη πτώση, όπως και ο Κατερινιώτης Παναγιώτης Κόκκινος στην SS300.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Κώστας Ζαχαρόπουλος με τα αυτοκόλλητα του περιοδικού MOTOGP WORLD στην Yamaha R1, έκανε τους πρώτους του γύρους με βρόχινα ελαστικά, με καλή αίσθηση και χρόνους. 

Σε γενικές γραμμές η μέρα κύλισε ήρεμα, με αρκετούς οδηγούς να μην κάνουν δοκιμές, λόγω του ότι υπάρχει έλλειψη βρόχινων ελαστικών και με την πρόβλεψη για βροχή και το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, πολλοί προτίμησαν να μείνουν στα γκαράζ των ομάδων.

 

 

Καρακώστας
Καρακώστας
Παρασκευόπουλος
Παρασκευόπουλος
Κούζουνας Π. & Γ.
Κούζουνας Π. & Γ.
Τσαλίκης, Κουτσουμπός
Τσαλίκης, Κουτσουμπός
Πίππος Team
Πίππος Team

Επόμενο άρθρο »

Εξιτήριο για Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Donington: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα