• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Donington: ΕΔ2
1-2-3 η Kawasaki με τον Rea μπροστά
Νέα 26/05/2017 - 19:19

Κυριάρχησαν οι Kawasaki σήμερα Παρασκευή στο Donington Park, με τους εργοστασιακούς Rea-Sykes να είναι πρώτοι και τον Leon Haslam να ακολουθεί στην τρίτη θέση.

 

Ο Rea μπήκε δυνατά και σύμφωνα με την προσφιλή του τακτική, έκανε μια σειρά γρήγορων γύρων στο 1:28 για να δείξει τη δύναμή του σε ρυθμό αγώνα.

 

Στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή του στον ένα γύρο και κατάφερε να κάνει 1:27,740. Στη δεύτερη θέση, όπως και το πρωί, βρέθηκε ο Tom Sykes.

 

Βελτιωμένος ήταν το απόγευμα ο Leon Haslam και κατάφερε να ανεβάσει την ιδιωτική του Kawasaki στην τρίτη θέση, ξεκινώντας δυνατά την έκτακτή του συμμετοχή.

 

Αντίθετα ο Marco Melandri δεν κατάφερε να βελτιωθεί σε σύγκριση με τις ΕΔ1 και υποχώρησε στην 4η θέση ως η καλύτερη Ducati, μπροστά από τον ομόσταυλό του τον Chaz Davies.

 

Στην έκτη θέση ήταν ο Alex Lowes και μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Michael Van der Mark, που ήταν άλλος ένας που δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στις ΕΔ2.

 

Μετά την απογοητευτική του παρουσία στην Imola, ο Lorenzo Savadori έχει δείξει καλά στοιχεία στο Donington και μπήκε στη δεκάδα των πρώτων.

 

Στις δέκα καλύτερες μοτοσυκλέτες ήταν και η MV Agusta του Leon Camier, όπως και η Aprilia του Leandro Mercado.

 

Από την SP1 θα περάσει ο Roman Ramos που κέρδιζε προς το τέλος με την Kawasaki του αλλά δεν κατάφερε τελικά να περάσει απευθείας στην SP2.

 

Μαζί με τον Ισπανό θα είναι ο Eugene Laverty που δεν τα πήγε καλά το απόγευμα και ο Stefan Bradl, ο ομόσταυλος του αδικοχαμένου Nicky Hayden.

Επόμενο άρθρο »

Οι δοκιμές του 3ου Αγώνα ΠΠΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Το εσάκι στο Montmelο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα