• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix Espargaro: Καταστροφική!
Η θέση μας στη βαθμολογία
Νέα 24/05/2017 - 11:05

Ο Aleix Espargaro παραδέχεται ότι η 14η θέση στη βαθμολογία που έχει με την Aprilia, είναι καταστροφική.

 

Από την Suzuki στην Aprilia, ο Aleix έδειξε ένα καταπληκτικό πρόσωπο στον πρώτο αγώνα της σεζόν, όταν και τερμάτιζε 6ος στο Qatar.

 

Η συνέχεια όμως ήταν πολύ δύσκολη για τον Ισπανό άσο, ο οποίος εγκατέλειψε από μηχανικό πρόβλημα στο Le Mans, πάνω που ανέβαζε ρυθμό στον αγώνα.

 

«Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε καταπληκτικά πράγματα, αλλά για την ώρα η θέση μας στη βαθμολογία είναι καταστροφική».

 

«Ωστόσο πέρα από τον αγώνα στην Αμερική, είμαστε πάντα εκεί και παλεύουμε για μια θέση στην οχτάδα ή στην εξάδα που είναι τέλειο, απλά δεν έχουμε τύχη».

 

«Στο Le Mans ήμουν πέντε δευτερόλεπτα πίσω από τον Lorenzo και όταν σταμάτησε η μοτοσυκλέτα μου, ήμουν μόνο ένα. Κρίμα λοιπόν, διότι θα μπορούσαμε να είμαστε στην εξάδα».

 

Παρά την «καταστροφική» θέση του, ο Aleix Espargaro δεν μετανιώνει για την επιλογή του να πάει στην ομάδα της Aprilia.

 

«Αυτή ήταν η απόφασή μου... ήρθα εδώ και δουλεύω περισσότερο απ’ ότι έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου και είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος από ποτέ στη ζωή μου».

 

«Περνάω πολλές ώρες με τον αρχιμηχανικό μου, τον Marco Eschenbacher. Συναντιόμαστε συνέχεια μετά από κάθε περίοδο δοκιμών για να βελτιώσουμε την Aprilia».

 

«Είμαι χαρούμενος με την απόφαση που πήρα. Ίσως αν ήμουν σε μια Tech3 ή σε μια δορυφορική Ducati να πάλευα για το βάθρο».

 

«Είχα όμως την επιλογή και διάλεξα την Aprilia και δεν το μετανιώνω. Είμαι χαρούμενος σε γενικές γραμμές, αλλά προφανώς θέλουμε παραπάνω τύχη».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul στο Donington

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi-Lorenzo-Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα