• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Είμαι έτοιμος
Για τον Rossi στο Mugello!
Νέα 23/05/2017 - 14:20

Ο μεγάλος νικητής του Le Mans, Maverick Vinales, λέει ότι είναι έτοιμος να δώσει κι άλλες μάχες με τον Valentino, μέσα στην έδρα του, το Mugello!

 

Ο χτεσινός αγώνας έκρυβε, στο φινάλε του, μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Rossi, ο οποίος κάνοντας το λάθος λίγες στροφές πριν τον τερματισμό, έπεσε.

 

Έτσι οδεύει προς το Mugello χωρίς κανέναν βαθμό από το Le Mans, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα τύχει θερμής υποδοχής από τους χιλιάδες οπαδούς του στην Ιταλική πίστα.

 

Ο Vinales το γνωρίζει καλά αυτό, αλλά δεν δείχνει να φοβάται.

 

«Ξέρω ότι στο Mugello θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, διότι ο Valentino εκεί είναι πολύ ιδιαίτερος, όμως είναι μια πίστα που ταιριάζει στο στυλ μου και φαίνεται ότι είναι καλή και για την Yamaha».

 

«Δεν θέλω να δημιουργήσω προσδοκίες, διότι και στην Jerez ένοιωθα καλά αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερα. Ξέρω ότι έχουμε μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα, σταθερή και μα καλή πρόσφυση στον πίσω τροχό».

 

«Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να δουλέψουμε σκληρά στο Mugello και να βάλουμε τα δυνατά μας».

 

«Θα είναι ωραία να έχουμε κι άλλες μάχες σαν αυτές... απλά ελπίζω ότι θα μπορώ να κερδίσω. Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις τη νίκη όταν δίνεις μάχες και σ’ αυτό ο Valentino είναι πολύ καλός».

 

«Σίγουρα δεν πρόκειται να παραδοθεί και σίγουρα θα πιέσει περισσότερο στο Mugello, αλλά κι εμείς μπορούμε να είμαστε δυνατοί».

Επόμενο άρθρο »

Το Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Το μήνυμα του Roger Lee Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα