• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το μήνυμα του Roger Lee Hayden
Είμαι ευγνώμων που σε είχα γι’ αδελφό μου
Νέα 23/05/2017 - 12:51

Το μήνυμα που ακολουθεί είναι του αδερφού του Nicky Hayden, του Roger Lee Hayden.

 

«Nicky, αδερφέ μου, η ιστορία μας δεν έπρεπε να τελειώσει μ’ αυτόν τον τρόπο. Ήσουν Παγκόσμιος Πρωταθλητής για κάποιον λόγο. Ποτέ μου δεν συνάντησα κάποιον άλλον με τέτοια επιθυμία ν’ αγωνιστεί με μοτοσυκλέτες».

 

«Θυμάμαι που μεγαλώναμε στο ίδιο δωμάτιο και διάβαζες τις σημειώσεις από τους προηγούμενους αγώνες... και ήμασταν 12-13 χρονών. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Δευτέρα το πρωί, αφού είχες στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που με ξύπνησες για να πάμε για τρέξιμο

 

«Αυτό είναι που σε ξεχώριζε από τους υπόλοιπους και σ’ έκανε Θρύλο. Θα μπορούσα να συνεχίσω και με άλλα παραδείγματα. Μας έκανες όλους εδώ καλύτερους».

 

«Με πίεζες για να μου βγάλεις τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά πάνω απ’ όλα θα θυμάμαι τι αδερφός ήσουν. Ήσουν Θρύλος και αδερφός. Ήσουν πάντα εκεί για εμένα, ανεξάρτητα του τι γινόταν στην προσωπική σου ζωή».

 

«Ήθελες να βοηθήσεις και είμαι χαρούμενος που με είδες στα καλύτερά μου τα τελευταία χρόνια και δεν μιλάω μόνο για τη μοτοσυκλέτα, αλλά και εκτός αυτής. Θα μπορούσα να καθίσω και να λέω, "γιατί;" όλη την ημέρα».

 

«Προτιμώ όμως να είμαι ευγνώμων που σε είχα για αδελφό μου για 33 χρόνια. Μην ανησυχείς θα προσέχω τια ανιψιές μου και δεν θα έχουν κανένα αγόρι μέχρι το κολλέγιο. Θα τις μάθω και τι χρειάζεται για να γίνεις Πρωταθλητής σε ό,τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν στο μέλλον».

 

«Αυτή η φωτογραφία είναι σημαντική για εμένα διότι μετά από κάποιες ατυχίες φαινόταν ότι έχανες τη μάχη για τον Τίτλο. Τότε σε άρπαξα και σου είπα ότι ακόμα είναι η χρονιά σου και αυτό έκανες κι εσύ όταν με είδες... μου το επανέλαβες».

«Ακόμα και σ’ αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή, διατηρώ άσβεστη την πίστη μου και πιστεύω ότι για όσα μας δίνει ο Θεός, μας βοηθά κιόλας να τα ξεπεράσουμε. Μέχρι να οδηγήσουμε και πάλι μαζί... σ’ αγαπώ».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Είμαι έτοιμος

« Προηγούμενο άρθρο

Αποκάλυψη Schwantz

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα