• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Imola: ΕΔ2
Αποφασισμένος πέρασε μπροστά ο Davies!
Νέα 12/05/2017 - 17:29

Ένας δυνατός Chaz Davies σήμερα το μεσημέρι, κατάφερε να νικήσει για σχεδόν μισό δευτερόλεπτο τον Jonathan Rea και να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ2.

 

Οι δυο αναβάτες ήταν και οι μόνοι που κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα του 1:47 σήμερα, κάνοντας μερικούς γύρους στο 1:46 ο καθένας.

 

Ο Βρετανός σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:46,229 με τον Rea να έρχεται δεύτερος με 1:46,694.

 

Πάντως από τους δυο, ο Rea ήταν περισσότερο σταθερός και δυνατός στο 1:47.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Tom Sykes, αρκετά κοντά στου ομόσταυλό του, κάνοντας 1:47,125. Ακολουθεί ο Marco Melandri, με τους τέσσερεις να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

 

Ο Xavi Fores έπεσε για δεύτερη φορά σήμερα, αλλά κράτησε την πέμπτη θέση πάνω στην ιδιωτική του Ducati, με τον Alex Lowes της Yamaha να βελτιώνεται στο τέλος και να ολοκληρώνει 6ος.

 

Πιο πίσω ακολουθεί ο Leon Camier της MV Agusta. Ο Michael Van der Mark δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του από τις ΕΔ1, αλλά έμεινε μέσα στη δεκάδα των πρώτων.

 

Μαζί του στην SP2 πέρασαν απευθείας και οι Leandro Mercado (Aprilia) και Eugene Laverty (Aprilia), παρά το ότι ο τελευταίος είχε μια πτώση.

 

Ο Jordi Torres (BMW) προσπάθησε με τον τελευταίου του γύρο να μπει μέσα στη δεκάδα, αλλά δεν τα κατάφερε όπως και το δίδυμο της Honda που έμειναν στην 12η και 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Imola: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: Εχθρός του Rossi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα