• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πότε επιστρέφει ο Rins;
Αυτό οριοθετεί η Suzuki
Νέα 11/05/2017 - 13:24

Μια πιθανή ημερομηνία για την επιστροφή του πολλά υποσχόμενου - αλλά και πολύ άτυχου φέτος - Alex Rins θέτει η Suzuki.

 

Ο Rins είχε τραυματιστεί στις χειμερινές δοκιμές και συγκεκριμένα στο τεστ της Valencia, χάνοντας μέρος της προετοιμασίας του για την πρώτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

 

Στο GP της Αργεντινής οδήγησε τραυματίας από ένα ατύχημα που είχε σε προπόνηση, ενώ λίγο αργότερα τραυματίστηκε στο GP της Αμερικής και χειρουργήθηκε στο χέρι από τον γνωστό Dr. Xavier Mir.

 

Οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν ότι θα έμενε εκτός για έξι εβδομάδες, με τον Takuya Tsuda να παίρνει τη θέση του στην Jerez και τον Sylvain Guintoli να έχει επιβεβαιωθεί για το Le Mans.

 

Όπως όλα δείχνουν όμως, ο Rins θα χρειαστεί να μείνει εκτός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κι έτσι θα χάσει και το GP στο Mugello.

 

Η Suzuki θέλει ο αναβάτης της να είναι εντελώς έτοιμος προτού επιστρέψει στη δράση: «Θέλουμε να επιστρέψει όταν είναι 100% έτοιμος κι έτοιμος να οδηγήσει χωρίς περιορισμούς».

 

Ο Alex Rins είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ήταν σταθερά στους καλύτερους τρεις του Πρωταθλήματος τα τελευταία τέσσερα χρόνια: το 2013-14 στην Moto3 και το 2015-16 στην Moto2.

 

Όπως γράψαμε παραπάνω όμως, το ξεκίνημά του στη νέα του περιπέτεια μόνο εύκολο δεν είναι. Πάντως έχει την υποστήριξη της ομάδας και του Davide Brivio.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Rins επειδή είδαμε πόσο ταλαντούχος είναι. Η τηλεμετρία και το στυλ του, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι πολύ γρήγορος με τη μοτοσυκλέτα του MotoGP».

 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Alex Rins να επιστρέφει στο GP της Καταλονίας που θα διεξαχθεί από τις 09 έως τις 11 Ιουνίου.

Επόμενο άρθρο »

Ποιότητα πάνω ποσότητα

« Προηγούμενο άρθρο

Nakagami και Morbidelli...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα