• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μεγάλη έκπληξη!
Αυτή η δεύτερη θέση!
Νέα 07/05/2017 - 21:03

Μετά τη νίκη του στο Τέξας, ο Marc Marquez ανέβηκε και πάλι στο βάθρο αυτή τη φορά όμως στο δεύτερο σκαλί του στην Jerez.

 

Σε μια πίστα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει, ο Ισπανός άσος χαρακτήρισε αυτό το αποτέλεσμα ως μια μεγάλη έκπληξη.

 

Μπορεί να μην κατάφερε να καλύψει τη διαφορά που τον χώριζε από τον Dani Pedrosa, ωστόσο οι 20 βαθμοί ήταν πολύτιμοι και τον έφεραν στο -4 από την 1η θέση.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη 2η θέση εδώ, που είναι μια πίστα αρκετά δύσκολη για το στυλ μου. Ήμουν συγκεντρωμένος και πίεσα μέχρι το τέλος, όταν και είπα: οκ, 2η θέση».

 

«Το πίσω ελαστικό (σ.σ. το σκληρό, σε αντίθεση με τον Dani που είχε το μεσαίο) δούλεψε καλά για εμένα. Ο περιορισμός ήταν στο μπροστά ελαστικό κι αν ο Dani το ένοιωθε μαλακό, για μένα ήταν ακόμα πιο μαλακό λόγω του στυλ μου».

 

«Προσπάθησα να μην φρενάρω τόσο δυνατά στον αγώνα, ν’ αλλάξω λίγο το στυλ μου αλλά ήταν αρκετά δύσκολο. Θα δούμε τώρα τι θα γίνει στο Le Mans».

 

Ο Marc Marquez και η Honda δυναμώνει σε κάθε αγώνα, με τον Ισπανό να θέλει να περάσει αυτό το διάστημα των «όχι και τόσο καλών αγώνων» αναίμακτα.

 

«Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά Σ/Κ της χρονιάς αυτό εδώ και τα πήγαμε καλά. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Η προσέγγισή μας ήταν να πιέσουμε, αλλά μέσα στο όριο».

 

«Όπως είπε και ο Dani και είπα κι εγώ χτες, φαίνεται ότι χάσαμε λίγο στα δυνατά μας σημεία, αλλά βελτιωθήκαμε λίγο εκεί που μειονεκτούσαμε».

 

«Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν μια μεγάλη έκπληξη για εμάς, διότι περιμέναμε ότι θα δυσκολευόμασταν».

 

«Στόχος μου είναι να είμαστε σ’ αυτή τη θέση μέχρι την Καταλονία, διότι αυτοί οι αγώνες δεν είναι στους αγαπημένους μου, ενώ ακολουθούν καλύτεροι».

 

«Είμαι χαρούμενος που ήμασταν δυνατοί σ’ αυτή την πίστα, αλλά τώρα πρέπει να το επαναλάβουμε στο Le Mans».

 

«Πρώτα απ’ όλα όμως έχουμε ένα σημαντικό τεστ αύριο κι έχουμε πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ρίσκαρα κι έχασα!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Καλύψαμε έδαφος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα