• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Δεν ξέρω γιατί
Αλλά τα πάω καλά στις δεξιές και όχι στις αριστερές!
Νέα 07/05/2017 - 00:15

Ακόμα και η 4η θέση σήμερα στις κατατακτήριες, δεν άφησε ικανοποιημένο τον Maverick Vinales.

 

Ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha δεν βρήκε όλες τις απαντήσεις που ζητούσε κι ελπίζει ότι θα μπορέσει ν’ αντιστρέψει την κατάσταση μέχρι τον αγώνα αύριο.

 

«Το πρόβλημα είναι στις αριστερές στροφές και είναι πολύ περίεργο διότι δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν».

 

«Στις δεξιές μπορώ και πιέζω, στις αριστερές όμως όχι! Θα πρέπει να δουλέψουμε τη νύχτα για να βρούμε λύσεις, ειδάλλως αύριο θα είναι δύσκολο ν’ ακολουθήσουμε τις Honda».

 

Και το θέμα είναι ότι ο Vinales δεν έχει ιδέα από που προέρχεται το πρόβλημα!

 

«Δεν ξέρω», προσθέτει. «Δεν το καταλαβαίνω... στο τεστ του Le Mans όλα ήταν καλά και η πρόσφυση είναι το δυνατό σημείο της Yamaha. Έτσι φαίνεται».

 

«Εδώ όμως είναι αδύνατον να κάνεις τα ελαστικά να δουλέψουν. Γλιστράνε πολύ στην αριστερή πλευρά».

 

Που κερδίζουν έδαφος οι Honda; «Στις αριστερές», λέει γελώντας. «Πέρα από την πλάκα, στις ΕΔ4 οι Marc και Pedrosa έκαναν πολλούς γύρους στο ‘39».

 

«Πρέπει να βελτιωθώ. Πιστεύω ότι πολύ απλά δεν έχω βρει τις καλύτερες ρυθμίσεις γι’ αυτή την πίστα. Ευτυχώς έχουμε την τηλεμετρία του Valentino από πέρυσι και θα μας βοηθήσει».

 

Και αύριο; «Θα προσπαθήσω να κερδίσω, αλλά θα είναι δύσκολο. Ο Dani και ο Marc έχουν καλύτερο ρυθμό κι εγώ δεν έχω 100% έτοιμη τη μοτοσυκλέτα».

 

«Είναι αλήθεια ότι η Jerez δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες, αλλά στο κάτω-κάτω τη διαφορά την κάνει ο τρόπος λειτουργίας της μοτοσυκλέτας».

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Αν δουλέψει το σκληρό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα