• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Λίγος χρόνος
Πολλή δουλειά...
Νέα 05/05/2017 - 23:18

Για τον Andrea Iannone και η σημερινή ημέρα στην Jerez, η πρώτη του 4ου Γύρου της σεζόν, πέρασε με τον Ιταλό να προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα με την Suzuki του.

 

Πριν το Grand Prix της Ισπανίας, ο Andrea ήξερε ότι θα έπρεπε να κάνει υπομονή μέχρι την Δευτέρα, προκειμένου να δοκιμάσει κάποια νέα εξαρτήματα στο επίσημο τεστ.

 

Όπως και να έχει, μια 16η θέση δεν μπορεί να τον αφήνει ικανοποιημένο.

 

«Οπωσδήποτε ήταν μια δύσκολη ημέρα. Λιγότερο περίπλοκη πάντως στο βρεγμένο, απ’ ότι περίμενα, μιας και σ’ αυτές τις συνθήκες δυσκολευόμουν στην Αργεντινή».

 

«Το απόγευμα υπήρχαν βρεγμένα σημεία στην πίστα, αλλά πέρα απ’ αυτό δεν είμαι ικανοποιημένος. Μ’ αρέσει η συμπεριφορά του πλαισίου, αλλά δυσκολευόμαστε στην επιτάχυνση».

 

«Ο μπροστινός τροχός σηκώνεται αρκετά στις εξόδους ενώ ο πίσω τροχός σπινάρει. Ελπίζω να βελτιωθούμε και να μειώσουμε τη διαφορά από τους μπροστά».

 

Τι κάνει για να περιορίσει το πρόβλημα; «Δουλεύουμε με τα ηλεκτρονικά, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε πρόβλημα».

 

«Δεν μου είναι εύκολο να πω τι βήματα χρειάζονται να γίνουν, διότι δεν είμαι μηχανικός. Θα δούμε. Πιστεύω στην ομάδα και είμαι εδώ για να επιστρέψω και πάλι ανάμεσα στους πρώτους».

 

«Πιστεύω ότι ακόμα έχουμε σημαντικό περιθώριο, αλλά το πρόβλημα είναι να τους προλάβουμε τους άλλους και ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας είναι λιγοστός».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Σημασία έχει...

« Προηγούμενο άρθρο

Συγκλονισμένος ο Polycio!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα