• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συγκλονισμένος ο Polycio!
10η θέση στο ντεμπούτο του big-bang!
Νέα 05/05/2017 - 22:45

Ο Pol Espargaro δεν μπορούσε να κρύψει τη μεγάλη του χαρά για το εξαιρετικό του αποτέλεσμα σήμερα στην Jerez.

 

Ο Polycio ήταν 10ος μετά το τέλος τις ΕΔ2, ενώ στα άλλα GP το καλύτερο που είχε πετύχει Παρασκευή, ήταν η 20η θέση.

 

Παράλληλα ήταν 1,1δ πιο αργός από τον Dani Pedrosa που ήταν πρώτος, ενώ άλλες φορές η ΚΤΜ ήταν πάνω από 2δ πίσω από την κορυφή.

 

«Είναι η πρώτη φορά που νοιώθουμε ότι είμαστε μαζί τους. Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή να νοιώθεις πάλι κανονικός αναβάτης και όχι ένας απ’ τους τελευταίους».

 

Η αιτία της χαράς του Ισπανού άσου, ήταν ο άμεσος αντίκτυπος που είχε ο νέος, big-bang, κινητήρας που έφερε η ΚΤΜ στην Jerez.

 

«Η δύναμη βγαίνει πιο ομαλά και πιο εύκολα κι έτσι μπορείς να βάλεις κι άλλη δύναμη. Δεν μπορώ να πω αν η σημερινή απόδοση είναι 100% λόγω κινητήρα».

 

«Μπορεί να είναι 50% από τον κινητήρα και 50% λόγω της πίστας. Νομίζω είναι και τα δύο. Δεν θα ξέρουμε σίγουρα παρά μόνο την Δευτέρα, που θα δοκιμάσουμε τον παλιό και το νέο κινητήρα».

 

«Φτάσαμε εδώ, βάλαμε το νέο μοτέρ και όλα πάνε τέλεια! Είναι αρκετά συγκλονιστικό! Είναι έκπληξη και όλοι μας ήμασταν έκπληκτοι».

 

«Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, αλλά όλα πάνε καλά και είμαι πολύ χαρούμενος. Το να είμαι στη 10άδα και 1δ από την κορυφή, είναι απίστευτο τόσο για μένα, όσο και για την εταιρεία».

 

Συν τοις άλλοις, ο Pol Espargaro χρησιμοποιούσε και το φέρινγκ με τα ενσωματωμένα φτεράκια, αυτό που είδαμε για πρώτη φορά στο Τέξας.

 

«Το μοτέρ είναι το μόνο καινούργιο που φέραμε εδώ. Το φέρινγκ, που μας βοηθά πάρα πολύ με τον μπροστινό τροχό, το είχαμε στο Austin».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Λίγος χρόνος

« Προηγούμενο άρθρο

«Θετικός» ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα