• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michelin: Πολλαπλών χρήσεων
Ελαστικά απαιτούνται για την Jerez
Νέα 03/05/2017 - 11:39

Όπως είχαμε γράψει πριν από περίπου δέκα ημέρες, η Michelin δεν θα διαθέσει το μπροστινό ελαστικό της του 2016 στο GP της Jerez, αλλά στο επίσημο τεστ που θ’ ακολουθήσει.

 

Για το Σ/Κ του αγώνα, ο Γάλλος κατασκευαστής θα φέρει «ελαστικά πολλαπλών χρήσεων», με τρεις διαφορετικές γόμες τόσο για το μπροστά, όσο και για το πίσω ελαστικό.

 

Για τα πίσω, η μεσαία γόμα θα είναι ασύμμετρη με σκληρότερη τη δεξιά πλευρά, ενώ τα μαλακά και τα σκληρά ελαστικά θα είναι συμμετρικά, όπως και τα μπροστινά.

 

Όσο για την περίπτωση βροχής, στους αναβάτες θα διατεθούν μαλακά και σκληρά ελαστικά.

 

Ο Piero Taramasso ξεκαθαρίζει την κατάσταση: «Εδώ στην Jerez, στόχος μας είναι να βελτιωθούμε φέτος. Είναι μια πίστα με χαμηλή πρόσφυση, στενή και με αρκετές αλλαγές κατεύθυνσης».

 

«Η ποικιλία των στροφών, σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε ένα ελαστικό ισορροπημένο και ικανό να ανταπεξέλθει στις κλειστές, ανοιχτές, επίπεδες και με υψομετρική διαφορά στροφές».

 

«Έχουμε μια σειρά ελαστικών που θα μας δώσουν αυτή την πρόοδο που θέλουμε να πετύχουμε και μετά την Δευτέρα, στο τεστ, θα έχουμε κάποιες νέες επιλογές».

 

«Θα δώσουμε και κάποιες επιλογές που υπάρχουν ήδη, για να κάνουν οι οδηγοί τις συγκρίσεις τους. Η Jerez είναι ένα GP που μας έχει δώσει μερικές αξέχαστες μάχες και σίγουρα είναι ωραίο να ξεκινάς από εδώ τους Ευρωπαϊκούς αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

8ος ο FOURQUEZ28 στον 1ο Αγώνα MiniGP

« Προηγούμενο άρθρο

Marc VDS: Προτεραιότητά μας;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα