• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc VDS: Προτεραιότητά μας;
Να μείνουμε με την Honda
Νέα 02/05/2017 - 15:35

Την πρόθεση της Marc VDS να μείνει με τις μοτοσυκλέτες της Honda και για την επόμενη σεζόν, εξέφρασε ο Team Manager της ομάδας, Michael Bartholemy.

 

Ήδη από το Qatar έχει γίνει συνάντηση ανάμεσα στο HRC και τον Marc Vad Der Straten, τον βαθύπλουτο ιδιοκτήτη της ομάδας.

 

Εκεί έγιναν γνωστές οι προθέσεις της ομάδας, που περιμένει το τελικό “οκ” από την Honda και μόνο σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουν άλλες επιλογές.

 

Πάντως η Marc VDS είναι μια πολύ σημαντική ομάδα για την Honda, μιας και έχει παρουσία από το Ισπανικό Πρωτάθλημα μέχρι το MotoGP.

 

Η παρουσία της σε όλες τις κατηγορίες, προσδίδει μια σιγουριά κι έναν ασφαλή δρόμο ανέλιξης στους αυριανούς Πρωταθλητές.

 

Στη συνάντηση του Qatar και η πλευρά της Honda είπε ότι θέλει να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία, ωστόσο μένουν να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

 

«Πρέπει να οριστικοποιήσουν τα budget τους και το οικονομικό τους έτος τελειώνει τον Μάρτιο και θα χρειαστούν μέχρι και τον Απρίλιο για να κάνουν τους υπολογισμούς τους».

 

«Μέχρι λοιπόν να έχουμε νεότερα από την Honda δεν θα μιλήσουμε με κανέναν άλλον. Αυτοί είναι η προτεραιότητά μας».

 

«Κι αυτοί πρέπει να σκεφτούν το μέλλον. Κάποια στιγμή ο Marc μπορεί να φύγει, ο Dani δεν είναι μικρός και ο Cal έχει μεγαλώσει κι αυτός».

 

«Σίγουρα υπάρχει ο Valentino στα 38 του, αλλά πρέπει να έχεις κι έναν 21-22χρ. και το καλύτερο σχολείο αυτή τη στιγμή είναι η Marc VDS», ξεκαθάρισε ο Bartholemy και συνεχίζει.

 

«Θα δούμε τι θα αποφασίσουν. Για μένα σημαντικό είναι και το πακέτο που θα μας δώσουν, που θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίδιο με αυτό που έχουμε τώρα».

 

«Τώρα εξαρτάται από αυτούς. Αυτοί θα πάρουν την τελική απόφαση και την περιμένουμε περίπου στα τέλη Μαΐου».

 

«Εμείς θα είμαστε στη μεγάλη κατηγορία τουλάχιστον μέχρι το 2021 και η Honda είναι η προτεραιότητά μας. Όμως δεν μπορώ ν’ αποφασίσω εγώ γι’ αυτούς».

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Πολλαπλών χρήσεων

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Και τώρα Jerez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα