• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirossi: Τι λείπει απ’ τον Lorenzo;
Τι πρέπει ν’ αποφύγει ο Rossi;
Νέα 02/05/2017 - 12:54

Τη δική του γνώμη για τις περιπτώσεις των Jorge Lorenzo και Valentino Rossi, δίνει ο υπεύθυνος Ασφαλείας της Dorna, Loris Capirossi.

 

Ο Capirossi έχει εμπειρία με μοτοσυκλέτες της Ducati, καθώς ήταν αναβάτης της ομάδας όταν μπήκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2003.

 

Μάλιστα στη συνέχεια κατάφερε να πετύχει και έξι νίκες με την κόκκινη μοτοσυκλέτα.

 

Για τον Lorenzo θεωρεί ότι το «βουτυρένιο» στυλ του Ισπανού δεν είναι συμβατό με την Ducati, η οποία - όπως τονίζει - απαιτεί έναν “άγριο” αναβάτη για να ξεκλειδώσει τις δυνατότητές της.

 

«Κατά τη γνώμη μου, ο Lorenzo περίμενε σίγουρα ότι θα έβρισκε μια διαφορετική Ducati, δεν περίμενε την Ducati που βρήκε τελικά».

 

«Είναι μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα που έχει τα καλά της, αλλά και τα άσχημά της. Τα τελευταία χρόνια είναι ανταγωνιστικές σε μερικές πίστες και όχι σε άλλες».

 

«Στις πίστες που δεν είναι ανταγωνιστική, πρέπει να την οδηγήσεις με ένα συγκεκριμένο “’άγριο” κι επιθετικό τρόπο και ο Lorenzo δεν το έχει».

 

«Είναι γρήγορος και καθαρός αναβάτης, αλλά όχι “’άγριος” και η Ducati χρειάζεται αυτό ακριβώς. Ο Dovi είναι εν μέρει “άγριος”, όχι όμως ο Lorenzo».

 

Τέλος, για τον Valentino Rossi θεωρεί ότι πρέπει ν’ αποφύγει τα λάθη του 2016 και να συνεχίσει στο ίδιο σταθερό μοτίβο.

 

«Φέτος ίσως ο Rossi να χάνει λίγο σε απόλυτη ταχύτητα, ώστε να είναι στις μάχες με τους Marquez και Vinales».

 

«Σε κάποιες περιπτώσεις όμως θα είναι μαζί τους στις μάχες για τη νίκη και θα κερδίσει κάποιους αγώνες. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μην κάνει τα περσινά λάθη».

 

«Πρέπει να είναι σταθερός και να τερματίσει σε όλους τους αγώνες και μετά θα δούμε πόσους βαθμούς θα έχει συγκεντρώσει στο τέλος της σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Και τώρα Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ώρα Jerez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα