• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το ΠΠΤ στην Τρίπολη
Οι Ελεύθερες Δοκιμές της Παρασκευής
Νέα 29/04/2017 - 00:19

 

 

 

H πρώτη ημέρα του 2ου Αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ - ΤΡΙΠΟΛΗ ολοκληρώθηκε με ελεύθερες δοκιμές!

Στην κατηγορία SBK o Χάρης Παρασκευοπουλος είχε μια πτώση, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και η ομάδα επισκεύασε την μοτοσυκλέτα ώστε ο οδηγόςε να επιστρέψει στους πολύ καλούς χρόνους για τις συνθήκες της πίστας με 56.9 ανεπίσημο χρόνο! Ο Σάκης Συνιώρης ήταν επίσης δυνατός με χρόνο στο 57.0, αν και ακόμη η ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη με την απόδοση της Aprilia. O Λευτέρης Πιππος με την Yamaha R1 επίσης είχε εξαιρετικό ρυθμό και καλούς χρόνους. O Σωτήρης Μπεγνής ξεπερνά τον τραυματισμό του, ενώ πάντα δυνατοί είναι οι Φώτης Τσαλίκης και Γιώργος Μαρκεσσίνης!

Στην κατηγορία SSP οι Μιχάλης Κουτσουμπός και Θεοφάνης Μίχας, γύρισαν στο 58 χαμηλά. Οι Άλεξ Παπαγεωργίου, Δημήτρης Καρακώστας, Σταύρος Τριντής ήταν από τους πρωταγωνιστές της πολυπληθούς κατηγορίας.

Στην Racing ο Λέανδρος Ντότσικας δούλεψε με τον Λάμπρο Τσόκο σε λεπτομέρειες ρυθμίσεων, όπως και ο Γιώργος Κίτσος. Στην SS300 o Βασίλης Κορωνάκης φαίνεται να συναγωνίζεται μόνο το χρονόμετρο, με 1:02.9!

Στους Νέους ο Νότης Παπαπαύλου οδήγησε πολύ καλά στο 1:04, αλλά την παράσταση έκλεψαν οι δύο μικρότεροι της κατηγορίας, ο Νίκος Ελευθεριάδης και ο Παναγιώτης Γκιζίνος.

Στην ΟΡΕΝ ο Κώστας Ζαχαροπουλος φάνηκε να κάνει γρήγορη προσαρμογή στην πίστα που δεν είχε ξαναδεί και κατέβηκε στο 1:03!

 

 

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Assen: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia Mugello Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα