• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: «Έμεινα στη Honda γιατί δεν υπήρχε θέση στη Yamaha!»
Η Yamaha ήταν η πρώτη επιλογή του Ισπανού αναβάτη που έστειλε τελεσίγραφο στη Honda...
Νέα 08/09/2009 - 06:26
Ξεκάθαρος ήταν ο Dani Pedrosa μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση για την επιλογή του να μείνει για ακόμα έναν χρόνο στην Repsol Honda.

Ο Ισπανός αναβάτης που περίμενε -όπως και πολλοί άλλοι- την μετακίνηση του Jorge Lorenzo είτε στo HRC είτε στη Ducati τόνισε πως η παραμονή του στην εργοστασιακή ομάδα της Honda ήταν μονόδρομος από τη στιγμή που δεν υπήρχε θέση εργασίας στην Fiat Yamaha η οποία ήταν η πρώτη του επιλογή.

«Να το θέσω απλά, υπέγραψα με τη Honda γιατί δεν υπήρχε χώρος στη Yamaha, η οποία θα ήταν μια καλή επιλογή», δήλωσε ο 24χρονος αναβάτης από το Sabadell και πρόσθεσε: «Εμπιστεύτηκα τη Honda για ακόμα έναν χρόνο για να δω αν μπορούν να κατασκευάσουν μια καλύτερη μοτοσυκλέτα. Αν δεν υπάρξει βελτίωση μέσα σε αυτόν τον χρόνο τότε το πιθανότερο είναι ότι η σχέση μας θα τελειώσει». Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα και πριν αποφασίσει να μείνει στη Honda, ο Pedrosa συζήτησε και με την Ducati.

Το βέβαιο είναι ότι η επόμενη σεζόν θα είναι ιδιαίτερα «καυτή» όσον αφορά στο μέλλον των τεσσάρων κορυφαίων αναβατών των MotoGP. Ο λόγος φυσικά για τους Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Casey Stoner και Dani Pedrosa τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στα τέλη του 2010 και το πιθανότερο είναι να έχουμε αλλαγές στο ρόστερ των μεγάλων εργοστασιακών ομάδων...

Επόμενο άρθρο »

Aνοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησης του SPIES στα MotoGP το 2010!

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιός οδηγός κυκλοφορεί με Ferrari?

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα