• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA Moto2: ΕΔ1
Μάγεψε στο τέλος ο Oliveira!
Νέα 21/04/2017 - 20:27

Ο Miguel Oliveira έκανε ένα καταπληκτικό πέρασμα στο τελευταίο κομμάτι της Circuit of the Americas, κατακτώντας την 1η θέση στις ΕΔ1.

 

Ο Πορτογάλος άσος ήταν 189χιλιοστά πιο αργός από τον Franco Morbidelli, όμως στο τελευταίο κομμάτι κέρδισε δυο δέκατα κι έφερε την ΚΤΜ στην 1η θέση!

 

Έτσι η KTM έβαλε πίσω της πέντε Kalex, με τον Franco Morbidelli να συμβιβάζεται με τη δεύτερη θέση και τον Tom Luthi να είναι τρίτος.

 

Οι διαφορές ανάμεσα στους πρώτους ήταν πολύ μικρές, με μόλις ένα δέκατο να χωρίζει τους πρώτους 4 και κάτω από μισό δευτερόλεπτο να είναι η διαφορά των 8 μπροστά!

 

Τέταρτος ήταν ο Alex Marquez, μπροστά από τον Mattia Pasini. Και οι δυο αναβάτες ξεκίνησαν με το δεξί τον τρίτο Γύρο της χρονιάς.

 

Ο Lorenzo Baldassarri συνήλθε από την πτώση του στην αρχή και στον τελευταίο του γύρο έκανε 2:11,9 και ανέβηκε στην 6η θέση.

 

Ελάχιστα πίσω του ήταν ο δυνατός από το ξεκίνημα Marcel Schrotter με το πλαίσιο της Suter, που είχε κι άλλη μια μοτοσυκλέτα της στη δεκάδα.

 

Αυτή ήταν του Dominique Aegerter που έμεινε ένατος και πίσω από τον εντυπωσιακό Jesko Raffin.

 

Πτώση είχε και ο Simone Corsi, αλλά χάρη στον τελευταίο του γύρο κατάφερε να μπει στους πρώτους δέκα με την Speed Up του.

Επόμενο άρθρο »

COTA MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

COTA MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα