• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA Moto3: ΕΔ1
Φόβος και τρόμος ο Canet!
Νέα 21/04/2017 - 18:37

Ένας τρομερός Aron Canet, διέλυσε τον ανταγωνισμό σήμερα το πρωί στις ΕΔ1 της Moto3 στην Circuit of the Americas, για τον τρίτο Γύρο της σεζόν.

 

Ο Ισπανός έδειξε από την αρχή ότι ένοιωθε καλά πάνω στην Honda του και στο τέλος το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο κάνοντας διαφορά 1,1δ από τον δεύτερο!

 

Αυτός ήταν ο Romano Fenati, στον οποίο αρέσει η πίστα και θέλει - όπως και πέρυσι - να πάρει εκεί την πρώτη του νίκη της σεζόν.

 

Ο Fenati ήταν ο μόνος στο 2:17, την ώρα που ο Aron Canet μπροστά έκανε χρόνο στο 2:16!

 

Μάλιστα ο Canet είχε κι άλλους τέσσερεις γύρους κάτω από τον καλύτερο χρόνο του δεύτερου Romano Fenati! Μια πραγματική επίδειξη δύναμης για τον Ισπανό.

 

Ο Canet μάλιστα, σε μια πίστα που δεν είναι ακόμα στην καλύτερή της κατάσταση, κατάφερε να είναι μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από το ρεκόρ πίστας.

 

Η Estrella Galicia είδε και τον δεύτερο αναβάτη της στην τριάδα, με τον Enea Bastianini να κάνει ενθαρρυντικό ξεκίνημα πάνω στην Honda του.

 

Η Honda που κυριάρχησε στις πρώτες θέσεις, με τον Joan Mir - τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας - να είναι τέταρτος.

 

Πίσω από τις τέσσερεις Honda ακολουθούν τέσσερεις KTM, με τον Juanfran Guevara να είναι μπροστά από τον Bulega, τον Rodrigo και τον Oettl.

 

Στη δεκάδα μπήκε και ο John McPhee μαζί με τον Fabio di Giannantonio που κέρδισε για 83χιλ τον Livio Loi.

 

Η εναλλαγή ανάμεσα σε Honda και ΚΤΜ φτάνει μέχρι την 21η θέση την οποία πήρε η Maria Herrera, καθώς η καλύτερη Mahindra είναι στην 22η θέση με τον Marco Bezzecchi.

Επόμενο άρθρο »

COTA MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόταση γάμου ο Bautista!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα