• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ήρθε η ώρα του Τέξας!
Θα συνεχίσει την επέλασή του ο Mir;
Νέα 19/04/2017 - 16:46

Μετά από δυο αγώνες στην Moto3, ο Joan Mir της Leopard Racing είναι αυτός που κρατά την πρώτη θέση στη βαθμολογία, έχοντας πάρει όλους τους διαθέσιμους βαθμούς.

 

Μετά την επικράτησή του στο Qatar, επέστρεψε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στην Αργεντινή, παρά το ότι ξεκίνησε από την 16η θέση στο σχηματισμό εκκίνησης.

 

Έτσι λοιπόν μένει να δούμε αν θα καταφέρει κάποιος να σταματήσει τη νικηφόρα πορεία του Mir στον επόμενο Γύρο του Austin, στην πίστα COTA.

 

Στους δυο πρώτους αγώνες είχαμε ακριβώς το ίδιο βάθρο, με τρεις μοτοσυκλέτες της Honda να κυριαρχούν και τους McPhee και Martin ν’ απειλούν τον Mir.

 

Ο Σκωτσέζος είναι βέβαιος ότι η πρώτη του νίκη για το 2017 πλησιάζει, ενώ ο Martin ξέρει ότι χρειάζεται κάτι ακόμα για να μπορέσει να διεκδικήσει την παρθενική του νίκη.

 

Φυσικά όταν μιλάμε για την Moto3, είναι βέβαιο ότι το Πρωτάθλημα μόνο «τριών» ταχυτήτων δεν θα είναι στη συνέχεια!

 

Ένας συνδυασμός ατυχίας, προβλημάτων και συγκυριών έχει αποτελέσει τροχοπέδη για τα άλλα δυνατά ονόματα της κατηγορίας, που σύντομα θα επιστρέψουν δυναμικά στο προσκήνιο.

 

Οδηγοί όπως ο Fabio di Giannantonio, ο Niccolo Antonelli αλλά και οι Romano Fenati, Enea Bastianini και Nicolo Bulega έχουν την ικανότητα να πάρουν νίκες και βάθρα στη συνέχεια.

 

Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Aron Canet, τον Bo Bendsneyder ή τον Philip Oettl, ο οποίος πέρυσι ξεκινούσε από την pole position στην COTA.

 

Ο τρίτος Γύρος θα μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση από την Αμερικανική πίστα και πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε όλες τις ώρες των μεταδόσεων αυτό το Π/Σ/Κ από την COSMOTE TV.

Επόμενο άρθρο »

COTA: Τα στατιστικά

« Προηγούμενο άρθρο

Υπό πίεση ο Λ.Πίππος στα Μέγαρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα