• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MISANO: Νικητής ο Simon στα 125cc, μετά από θρίλερ.
Τέταρτη φετινή νίκη για τον Ισπανό.
Νέα 06/09/2009 - 12:33

Σε ένα δραματικό φινάλε στον αγώνα του Misano για τα 125cc, οι δύο πρωτοπόροι Andrea Iannone (Ongetta Team I.S.P.A.) και Pol Espargaró (Derbi Racing Team), έπεσαν στην τελευταία στροφή, χαρίζοντας έτσι στον Julián Simón (Bancaja Aspar) την τέταρτη φετινή του νίκη.

 

Στην αρχή του αγώνα, ο team mate του Simon, Sergio Gadea, σημείωσε μια άσχημη πτώση, με αρκετούς αναβάτες να κινδυνεύουν να τον εμβολίσουν, αφού ο αναβάτης της Bancaja Aspar, βρισκόταν χτυπημένος στην άσφαλτο. Τελικά ο Ισπανός δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

 

Όταν ο ρυθμός του αγώνα σταθεροποιήθηκε, οι Simón και Iannone βρέθηκαν στην κορυφή, και ο Espargaró κατάφερε να τους φτάσει στους τελευταίους γύρους. Τελικά, ο Espargaro συγκρούστηκε με τον Iannone θέτοντας και τους δύο εκτός αγώνα.

 

Με αυτή την εξέλιξη, ο Nico Terol (Jack & Jones Team) πέρασε τη γραμμή του τερματισμού δεύτερος, ενώ ο κάτοχος της pole position, Bradley Smith (Bancaja Aspar) κατάφερε μια αναπάντεχη άνοδο, στην τρίτη θέση του βάθρου, αφού δέκα γύρους πριν τον τερματισμό, βρισκόταν ένατος.

 

Οι Marc Márquez (Red Bull KTM) και Sandro Cortese (Ajo Interwetten) συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, ενώ οι Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), Simone Corsi (Fontana Racing), Joan Olivé (Derbi Racing Team), Jonas Folger (Ongetta Team I.S.P.A.) και Danny Webb (Degraaf Grand Prix) ολοκλήρωσαν τη δεκάδα στο Grand Prix του Misano.

Επόμενο άρθρο »

WSBK-Nurburgring: Ο SPIES πήρε τον 1ο αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

MISANO: Pedrosa και Lorenzo αναμένεται να καταδιώξουν το Γιατρό.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα