• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MISANO: Pedrosa και Lorenzo αναμένεται να καταδιώξουν το Γιατρό.
Οι δύο Ισπανοί θέλουν να πιέσουν τον Rossi μέσα στην πατρίδα του.
Νέα 06/09/2009 - 10:44

Έχοντας βρεθεί στην πρώτη σειρά εκκίνησης για τέταρτο διαδοχικό Grand Prix, ο Dani Pedrosa θα προσπαθήσει να χαλάσει το πάρτυ του Valentino Rossi στο Misano, το απόγευμα της Κυριακής. Ο Pedrosa προσπάθησε να αρπάξει την pole position από τον Ιταλό, αλλά ο Rossi αντιστάθηκε σθεναρά, απαντώντας με ταχύτερο γύρο στο τέλος των κατατακτήριων δοκιμών, δύο δέκατα γρηγορότερα, από τον αντίστοιχο χρόνο του Ισπανού.

 

"Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινάμε από την πρώτη σειρά, διότι οι αντίπαλοί μας είναι πολύ ισχυροί στο Misano. Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών δουλέψαμε πολύ στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας, αλλά έχουμε ακόμα δουλειά, για να βελτιώσουμε το ρυθμό μου, αλλά και τη σταθερότητά μου, σε σχέση με άλλους αναβάτες. Στις κατατακτήριες αύξησα την ταχύτητά μου στο τέλος του session, πιέζοντας πολύ. Η εκκίνηση από την πρώτη σειρά είναι σημαντική, γιατί πιθανόν να μας δώσει έναν καθαρό αγώνα εξ αρχής.Αύριο περιμένω έναν καλό αγώνα και ελπίζω να βρω λίγη ακόμα ταχύτητα, ώστε να μπορέσω να διεκδικήσω τη νίκη", ολοκλήρωσε ο Dani.

Lorenzo
Lorenzo

 

Παράλληλα, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές του επιδόσεις, ο Lorenzo θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση του grid, και αναμένεται να πιέσει και αυτός για την πρώτη θέση του βάθρου. "Δυστυχώς, δεν ήμουν αρκετά γρήγορος με τα μαλακά λάστιχα, αλλά ακόμα κι έτσι είμαστε στην πρώτη σειρά και αυτό είναι το σημαντικότερο. Ο ρυθμός μου είναι πολύ καλός, παρόλο που έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης σε κάποια σημεία", δήλωσε ο Ισπανός.

 

"Νομίζω ότι στον αγώνα ενδέχεται να προβληματιστούμε λόγω της ζέστης και των συνθηκών. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και πραγματικά ανυπομονούμε να βγούμε στην πίστα", ολοκλήρωσε ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

MISANO: Νικητής ο Simon στα 125cc, μετά από θρίλερ.

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Live: Ο Pedrosa υπέγραψε για 1 χρόνο στο HRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα