• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon Test
Πρώτος ο Sykes, τραυματίστηκε ο Melandri
Νέα 04/04/2017 - 10:12

O Tom Sykes κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο επίσημο τεστ της Aragon που ολοκληρώθηκε χτες στην Ισπανική πίστα.

 

Ο Βρετανός άσος της Kawasaki πέρασε για 20χιλ τον ομόσταυλό του, τον Jonathan Rea, την ώρα που ο Marco Melandri είχε μια πτώση και τραυματιζόταν.

 

Το τεστ είχε χωριστεί σε δυο τετράωρα, ένα το πρωί κι ένα το απόγευμα. Το πρωί στην πρώτη θέση ήταν ο Chaz Davies της Ducati με 1:49,839.

 

Το απόγευμα όμως οι χρόνοι κατέβηκαν - με τις καλύτερες θερμοκρασίες- και ο Tom Sykes κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:49,368.

 

Και ο Davies βελτιώθηκε το απόγευμα αλλά τελικά έμεινε στην τρίτη θέση με μικρή όμως διαφορά από τις δυο Kawasaki μπροστά.

 

Ο ομόσταυλός του στην Ducati, ο Marco Melandri, είχε μια πτώση το πρωί και δεν βγήκε καθόλου στην πίστα το απόγευμα.

 

Με την πτώση του κυμάτισε η κόκκινη σημαία και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο, όπου και διαγνώστηκε με χτύπημα στον αυχένα και αρκετούς μώλωπες.

 

Ο Melandri έφυγε από την Aragon και τώρα θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τον 4ο Γύρο των SBK-Motul στο Assen, στις 28-30 Απριλίου.

 

Προς το τέλος των δοκιμών ο Michael Van der Mark έκανε μερικούς γρήγορους γύρους και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από την Aprilia του Eugene Laverty.

 

Η άλλη εργοστασιακή Yamaha, αυτή του Alex Lowes, ολοκλήρωσε νωρίτερα το τεστ μετά από μια πτώση του την τελευταία ώρα. Είχε προλάβει όμως να κάνει 58 γύρους.

 

Στο τέλος έδειξε το καλό του πρόσωπο και ο Stefan Bradl, βάζοντας την Honda του στην 7η θέση μπροστά από την BMW του Torres.

 

Και η άλλη εργοστασιακή Honda - του Nicky Hayden - ήταν μέσα στη δεκάδα, την οποία έκλεισε πάνω στην ιδιωτική του Ducati ο Xavi Fores.

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλη η χαρά στην Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Πλησιάζουμε τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα