• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Πλησιάζουμε τη νίκη!
Ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τον 1ο αγώνα
Νέα 03/04/2017 - 16:32

Τα πράγματα συνεχίζουν και πηγαίνουν καλά για τον Marco Melandri.

 

Μετά τη δεύτερή του θέση στον πρώτο αγώνα, βοηθούμενος κι από την πτώση του Davies, στο χτεσινό αγώνα ο Ιταλός πήρε την τρίτη θέση.

 

Στο δεύτερο αγώνα όμως ήταν πιο ανταγωνιστικός, πρωταγωνιστώντας μαζί με τους Davies-Rea μέχρι και λίγους γύρους πριν το τέλος.

 

Τότε - και αφού έδωσε ωραίες μάχες με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή - δεν είχε το ρυθμό για να μείνει μαζί του μέχρι το τέλος.

 

«Η μοτοσυκλέτα μας ήταν πιο ανταγωνιστική απ’ ότι στον πρώτο αγώνα και ήμασταν στη μάχη για τη νίκη μέχρι λίγο πριν το τέλος».

 

«Ήθελα να προσπαθήσω να ξεφύγω περίπου οχτώ γύρους πριν το τέλος, αλλά δυστυχώς παραλίγο να πέσω και μετά ήταν δύσκολο να περάσω τον Rea και τον Davies».

 

«Με κάθε αγώνα που περνά μαθαίνω και κάτι καινούργιο και συνηθίζω και πάλι τις μάχες σώμα με σώμα».

 

«Όμως δεν έχουμε την απαραίτητη πρόσφυση για να μείνουμε μαζί τους μέχρι το τέλος».

 

Το σημερινό τεστ που γίνεται στην Aragon, είναι υψίστης σημασίας για τον Melandri ώστε να δουλέψει στις αδυναμίες του και να πετύχει την πρώτη του νίκη για το ’17.

 

«Παλεύουμε συνεχώς για τις θέσεις του βάθρου και δεν απέχουμε πολύ από τη νίκη! Πρέπει απλά να βελτιώσουμε το στήσιμό μας».

 

«Έτσι, θα καταφέρουμε να είμαστε πιο σταθεροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το τεστ θα είναι πολύ σημαντικό για να βρούμε λύσεις».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Aragon Test

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Σουρεαλιστικό Σ/Κ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα