• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Live: VR: To team Gresini θα μου δώσει λεφτά!
Νέα 05/09/2009 - 17:21

 

Αστειευόμενος ο Valentino Rossi, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει πρόβλημα με τους οδηγούς που τον ακολουθούν όταν προσπαθεί να κάνει ένα γρήγορο γύρο στις δοκιμές: «Το team Gresini θα μου δώσει λεφτά στο τέλος της χρονιάς, αφού συνήθως ο Elias ή ο De Angelis με ακολουθούν και κάνουν καλούς χρόνους. Αλλά για να σοβαρευτούμε δεν έχω πρόβλημα με αυτό, αφού ο κανονισμός δεν το απαγορεύει. Μάλιστα νοιώθω υπερήφανος που νομίζουν ότι έχω τις σωστές γραμμές στην πίστα», είπε ο πολύ χαρούμενος με την pole position Ιταλός πολυ-πρωταθλητής.

 

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το αν θα μένει στο ΒΟΧ περισσότερη ώρα ώστε να κάνει λιγότερους γύρους στην προσπάθεια προστασίας του κινητήρα είπε: «Αυτό έγινε στην Ινδιανάπολη όταν έβρεχε την Παρασκευή και η πρόβλεψη ήταν για καλό καιρό την Κυριακή. Η Yamaha μου το ζήτησε και το έκανα. Δεν νομίζω να γίνεται συχνά φέτος, ίσως του χρόνου που θα είναι λιγότεροι οι κινητήρες, να το δούμε αυτό. Το σίγουρο είναι ότι θα κόψουμε τα burn-out και τους πανηγυρισμούς που έχουν σχέση με τον κινητήρα».

 

Αντίστοιχα δεν έχουν πρόβλημα με αυτούς που τους ακολουθούν και οι Pedrosa, Lorenzo. Μάλιστα είπαν ότι είναι καλύτερα να τους ακολουθεί κάποιος αργότερος οδηγός, παρά να τον βρουν μπροστά τους στο γρήγορο γύρο τους.

Ο Lorenzo αναφέρθηκε και στην αδυναμία του να κάνει καλούς χρόνους με τα μαλακότερα λάστιχα: «Φαίνεται έχω χάσει λίγο από την επιθετικότητα και την εκρηκτικότητα που είχα τα προηγούμενα χρόνια στις Κατατακτήριες. Από την άλλη έχω κερδίσει σε σταθερότητα».

 

Ο Pedrosa αναφέρθηκε στο σίριαλ της μεταγραφής του: «Έχω σταματήσει τις συζητήσεις με άλλα εργοστάσια, τα πράγματα πάνε καλά στις διαπραγματεύσεις με το HRC, απλά ακόμη δεν έχουμε υπογράψει».

 

Από αυτά που ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου μετά τις Κατατακτήριες, αξίζει να σημειώσουμε και την ατάκα του Rossi όσον αφορά το κράνος του: «Ένοιωσα σαν γάιδαρος μέσα στο γρασίδι όταν έπεσα στην Ινδιανάπολη. Μπορεί να χάσαμε 25 βαθμούς, αλλά βρήκαμε καλή ιδέα για το κράνος του Misano!»

Επόμενο άρθρο »

MISANO: Πρώτος ο Simon στο ζέσταμα των 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

Η FERRARI ήθελε τον ROSSI για το GP της Monza!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα