• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η FERRARI ήθελε τον ROSSI για το GP της Monza!
Δεν είναι αστείο! Η ιταλική ομάδα ζήτησε από τον Doctor να οδηγήσει το μονοθέσιο του Massa στο «Ναό της ταχύτητας»!
Νέα 05/09/2009 - 17:08
H Ferrari έψαχνε πιλότο για να αντικαταστήσει τον Luca Badoer λόγω των μίζερων αποτελεσμάτων του Ιταλού στους αγώνες που κλήθηκε να καλύψει το κενό του τραυματία Felipe Massa.

Πριν προχωρήσει στην πρόσληψη του Giancarlo Fisichella η Scuderia χτύπησε την πόρτα του Valentino Rossi προκειμένου ο οχτώ φορές Παγκόσμιος να λάβει μέρος στο ιταλικό GP που διεξάγεται στις 13 Σεπτεμβρίου στο «Ναό της ταχύτητας», την πίστα της Monza!

«Μιλήσαμε με τον Stefano Domenicali (αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari), αλλά είχαμε δύο μεγάλα προβλήματα. Το πρώτο έχει να κάνει με τον αυχένα μου γιατί δεν ξέρω αν θα άντεχε για 90 λεπτά στις δυνάμεις που ασκούνται. Μπορεί η Monza να μην είναι από τις πιο απαιτητικές πίστες σε αυτόν τον τομέα αλλά και πάλι, από πλευράς μου θα απαιτούνταν τεράστια προσπάθεια για να τα βγάλω πέρα. Εκτός αυτού το Πρωτάθλημα στα MotoGP είναι ακόμα ανοιχτό και σίγουρα ο αγώνας στη Monza θα με γέμιζε με άγχος οπότε το καλύτερο είναι να μην κάνω τον αγώνα», αποκάλυψε ο Rossi και πρόσθεσε: «Σε συζητήσεις που είχαμε κάνει παλιότερα είχαμε αποφασίσει ότι το να πας στη Formula 1 χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις το μονοθέσιο (σ.σ. στη Formula 1 απαγορεύονται οι δοκιμές κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου) εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους. Δεν είναι δυνατόν να πας εκεί και να κάνεις όλη τη δουλειά προσπαθώντας να προσαρμοστείς και να κατανοήσεις το μονοθέσιο μέσα σε ένα αγωνιστικό τριήμερο».

Επόμενο άρθρο »

Misano Live: VR: To team Gresini θα μου δώσει λεφτά!

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK-Nurburgring: O HAGA είναι εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα