• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MISANO: Pole position για Aoyama στα 250cc.
Πρώτη φετινή pole position για τον Ιάπωνα.
Νέα 05/09/2009 - 15:26

Παρά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί ο Hiroshi Aoyama, χρειάστηκε να φτάσουμε στο δωδέκατο αγώνα, ώστε ο Ιάπωνας να πάρει την πρώτη φετινή του pole position. Ο Αoyama πραγματοποίησε καλύτερο χρόνο, 1’38.867, στον 21ο από τους 23 γύρους των χρονομετρημένων, στην πίστα του Misano.

 

Ο Héctor Barberá (Pepe World Team) ακολούθησε στη δεύτερη θέση, μόλις 0.008 δευτερόλεπτα πιο πίσω. Οι ντόπιοι Marco Simoncelli (Metis Gilera) και Mattia Pasini (Team Toth Aprilia) κινήθηκαν σε κοντινούς ρυθμούς με τους πρώτους, και βρέθηκαν στην τρίτη και τέταρτη θέση, αντίστοιχα. Κατά συνέπεια, στον αυριανό αγώνα, αναμένεται οι δύο Ιταλοί να πιέσουν ασφυκτικά τον Aoyama, για να εξασφαλίσουν τη νίκη μέσα στην πατρίδα τους.

 

Ο Mike di Meglio (Mapfre Aspar), είναι ο μόνος μη Ισπανός στη δεύτερη σειρά εκκίνησης, που συμπληρώνεται από τους Alex Debon (Aeropuerto-Castello-Blusens), Héctor Faubel (Valencia CF - Honda SAG) και Álvaro Bautista (Mapfre Aspar Team). Όλοι οι παραπάνω αναβάτες κινήθηκαν ένα δευτερόλεπτο αργότερα από τον Aoyama.

Επόμενο άρθρο »

WSBK-Nurburgring: O HAGA είναι εδώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Live: Ο Rossi στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα