• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Live: Ο Rossi στην pole position
Ο χρόνος του με 1:34.338 είναι κάτω από το περσινό ρεκόρ πίστας
Νέα 05/09/2009 - 15:00

 

O Valentino Rossi κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πήρε την 6η φετινή του Pole position και πάει αύριο στον αγώνα που γίνεται ακριβώς δίπλα στο σπίτι του, με ανεβασμένη ψυχολογία.

Ο χρόνος του με 1:34.338 είναι κάτω από το περσινό ρεκόρ πίστας, αλλά 1 δευτερόλεπτο πάνω από το απόλυτο ρεκόρ που έχει ο ίδιος με τα μαλακά περσινά λάστιχα δοκιμών.

 

Πίσω του ξεκινά ο Dani Pedrosa που κατάφερε να βελτιώσει τους χρόνους του και να πάρει το κάτι παραπάνω από το μαλακότερο λάστιχο, από τις δύο επιλογές που έχει κάθε οδηγός.

Αυτό ΔΕΝ κατάφερε να το κάνει ο Jorge Lorenzo που έμεινε στην 3η θέση, αλλά ευελπιστεί σε ένα καλό αγώνα, αφού ο ρυθμός του ήταν πολύ καλός με τα σκληρότερα λάστιχα.

 

Η έκπληξη ήταν η 4η θέση του Toni Elias, που τελευταία δείχνει πολύ δυνατός πάνω στην Honda της ομάδας του Gresini, παρά το ότι φαίνεται ότι θα μείνει χωρίς δουλειά στη μεγάλη κατηγορία για το 2010. Μάλιστα ήταν ο 4ος οδηγός κάτω από το 1:35!

O Pedrosa μπαίνει αποφασιμσένος στην πίστα
O Pedrosa μπαίνει αποφασιμσένος στην πίστα

 

Στην 5η θέση ο Colin Edwards που έχει πρόταση από την ομάδα του για παραμονή το 2010, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη, στις προφανώς μικρότερες οικονομικές απολαβές που του ζητούν να δεχτεί για την επόμενη χρονιά.

Ο Nicky Hayden στην 6η θέση φαίνεται ικανοποιημένος, αφού σταθεροποιεί την απόδοσή του σε αρκετά ψηλές θέσεις στους τελευταίους αγώνες.

 

Ο τοπικός Alex De Angelis έμεινε 7ος, ενώ κρατούσε σταθερά μια θέση στη 2η σειρά, μέχρι λίγο πριν το τέλος.

Ο Andrea Dovizioso στον πρώτο του αγώνα με τις αναρτήσεις της Ohlins χάνει λίγο έδαφος και έμεινε στην 8η θέση, μπροστά από τον τραυματία Randy de Puniet της δορυφορικής LCR.

Απογοητευμένος ο Lorenzo, από την αδυναμία του να κατεβάζει χρόνους με τα μαλακότερα λάστιχα
Απογοητευμένος ο Lorenzo, από την αδυναμία του να κατεβάζει χρόνους με τα μαλακότερα λάστιχα

Τη δεκάδα κλείνει ο Loris Capirossi, μπροστά από τους Kallio, Melandri, Vermeulen που ήταν όλοι σε χρόνους κάτω από 1:36

Επόμενο άρθρο »

MISANO: Pole position για Aoyama στα 250cc.

« Προηγούμενο άρθρο

MISANO: Ο Smith στην pole position των 125cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα