• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Βάθρο ή νίκη!
Πολλά θα εξαρτηθούν απ’ τον καιρό
Νέα 23/03/2017 - 13:44

Ο Dovizioso είναι ένα από τα φαβορί για νίκη στην πίστα του Qatar αυτή την Κυριακή, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από τον καιρό.

 

Όπως λέει και ο ίδιος: «Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα χρειαστεί να κάνουμε μερικές δοκιμές με το set-up, αν μας αφήσει ο καιρός».

 

Για τον Dovi είναι η 5η του σεζόν με την Ducati και «...έχω πιο πολύ εμπειρία. Είμαι ήρεμος και λόγω του πως τελείωσε η περσινή σεζόν αλλά και επειδή κάναμε καλή δουλειά το χειμώνα».

 

«Είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απ’ ότι το 2016 και μπορούμε το βάθρο και ή και τη νίκη στο Qatar αν και πολλά θα εξαρτηθούν από τις καιρικές συνθήκες».

 

Στη συνέχεια μίλησε λίγο για τον Lorenzo: «Έχουμε καλή σχέση. Η Ducati κερδίζει από αυτόν την εμπειρία του από τις χρονιές που ήταν με άλλη μοτοσυκλέτα».

 

«Στον ένα γύρο είναι ανταγωνιστικός, αλλά δεν είναι από τους πιο δυνατούς σε ρυθμό κι αυτό θα του δώσει κίνητρο να τα πάει καλά».

 

Οι προσδοκίες του για το 2017 δεν διαφέρουν από τις αντίστοιχες περσινές διότι «...θεωρώ ότι ξέρω πια πολύ καλά τη μοτοσυκλέτα».

 

Το νέο «σφυροκέφαλο» φέρινγκ των κόκκινων δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Qatar.

 

«Δεν είμαστε σίγουροι, αλλά ποτέ μην λες ποτέ», είπε ο Dovi. Όσο για την πιθανότητα βροχής, είπε: «Θ’  αγωνιστούμε, εκτός κι αν υπάρχουν θέματα ορατότητας ή πρόσφυσης».

 

Τέλος, τον ρώτησαν τι περιμένει από τον πρώτο αγώνα:

 

«Πολλά! Είμαι έτοιμος κι η μοτοσυκλέτα είναι γρήγορη. Αλλά είναι αδύνατον να κάνεις προβλέψεις καθώς δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον καιρό».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: 8 ικανοί για νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Ελπίζω για βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα