• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MISANO: Ταχύτερος ο Pasini στα 250cc.
Ο Ιταλός γρηγορότερος όλων το πρωί του Σαββάτου.
Νέα 05/09/2009 - 11:43

Ο Mattia Pasini, με χρόνο 1’38.895 δευτερόλεπτα, έδωσε το ρυθμό στα δοκιμαστικά των 250cc, το πρωί του Σαββάτου στο Misano. Ο Pasini ήταν νικητής στο συγκεκριμένο αγώνα το 2007, στα 125cc, αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει στον περσινό αγώνα των 250cc. Γι' αυτό το λόγο είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για μια καλή επίδοση στον αυριανό αγώνα.

 

Τρία δέκατα πίσω από τον Ιταλό βρέθηκε ο ταχύτερος στα χθεσινά ελεύθερα δοκιμαστικά, Héctor Barberá (Pepe World Team), ενώ ο τοπικός, Marco Simoncelli (Metis Gilera) ήταν τρίτος ταχύτερος, ένα δευτερόλεπτο μακριά από τον Pasini.

 

Ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, Hiroshi Aoyama (Scot Racing Team), και ο δεύτερος στην κατάταξη, Álvaro Bautista (Mapfre Aspar Team) ήταν τέταρτος και πέμπτος, αντίστοιχα.

 

Με τα δοκιμαστικά να πραγματοποιούνται κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες, η δεκάδα ολοκληρώθηκε με τους Mike di Meglio (Mapfre Aspar), Raffaele de Rosa (Scot Racing), Alex Debon (Aeropuerto-Castello-Blusens), Roberto Locatelli (Metis Gilera) και Héctor Faubel (Valencia CF - Honda SAG).

Επόμενο άρθρο »

MISANO: Ο Smith στην pole position των 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha «έδεσε» τον SPIES!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα