• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia: Με καινούργια χρώματα το ‘17
Η παρουσίαση της ομάδας «εντός έδρας»
Νέα 05/03/2017 - 12:33

Κυριολεκτικά μερικά μέτρα μακριά από το Αγωνιστικό της Τμήμα, στο Noale, η ομάδα της Aprilia έκανε την παρουσίαση των ολοκαίνουργιων χρωμάτων της για το 2017.

 

Οι Ιταλοί αποφάσισαν να κάνουν την παρουσίαση της ομάδας εντός έδρας, με τους νέους αναβάτες τους, τον Aleix Espargaro και τον Sam Lowes.

 

Τα χρώματα που επιλέχθηκαν είναι αυτά της ιταλικής σημαίας, το κόκκινο, το άσπρο και το πράσινο, ενώ τα γραφικά στις μοτοσυκλέτες σχεδίασε ο γνωστός Aldo Drudi.

 

Το παρών έδωσε και ο CEO του Ομίλου της Piaggio, Roberto Colaninno:

 

«Ο Albesiano και οι άνθρωποί του έχουν κάνει τεράστιο έργο για να φτάσουμε στο σημείο να παίρνουμε αποτελέσματα στις πίστες. Πρέπει να τους ευχαριστήσω».

 

Στους στόχους της Aprilia για τη νέα σεζόν ξεκίνησε αστειευόμενος, λέγοντας: «Μόνο ένα στόχο έχουμε: να τερματίσουμε πρώτοι!»

 

«Πέρα από την πλάκα, αυτό που με κάνει περισσότερο υπερήφανο είναι η επιλογή των χρωμάτων της ιταλικής σημαίας».

 

«Αυτό είναι που μας αντιπροσωπεύει, μιας και η μοτοσυκλέτα μας είναι από την αρχή μέχρι και την τελευταία βίδα Ιταλική!»

 

Μετά το λόγο πήρε ο Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος, ο Romano Albesiano, ο οποίος μίλησε και για την εξέλιξη στον τομέα της αεροδυναμικής.

 

«Το φέρινγκ που είχαμε στην Αυστραλία έφερε αποτελέσματα. Θα το δοκιμάσουμε και στο  Qatar για να δούμε σε ποιες πίστες θα είναι χρήσιμο».

 

«Αυτές οι λύσεις είναι οπωσδήποτε πιο δύσκολες και κοστίζουν περισσότερο σε σχέση με τα φτεράκια».

 

«Υπήρξε λίγο μια υστερία για το συγκεκριμένο θέμα και τα πράγματα, πιστεύω, θα μπορούσαν να είχαν γίνει μ’ έναν λίγο καλύτερο τρόπο».

 

Βέβαια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην RS-GP του 2017: «Βελτιώσαμε τον κινητήρα, ενώ γενικά στα τεστ επιβεβαιώσαμε ότι έχουμε κάνει βήματα προόδου».

 

«Στόχος μας δεν είναι απλά η συμμετοχή, αλλά η νίκη! Θέλουμε να είμαστε σταθερά στους πρώτους δέκα, στοχεύοντας και στην πεντάδα».

 

Υψηλές είναι και οι προσδοκίες του Fausto Gresini, που συνεργάζεται με την Aprilia ώστε η τελευταία να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα.

 

style="text-align: justify;">«Στο τέλος του ’16 κάναμε μερικά σημαντικά βήματα εμπρός και ο στόχος μας για φέτος είναι να βελτιωθούμε ακόμα πιο πολύ σε όλους τους τομείς».

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Πρώτα η δεκάδα

« Προηγούμενο άρθρο

Karting: 1ος Αγώνας, Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα