• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Την GP16;
Δεν την έχω συνηθίσει ακόμα!
Νέα 01/03/2017 - 23:51

Η αρχή του 2017 δεν ήταν αυτή που θα επιθυμούσε ο Scott Redding, ο οποίος ήταν 19ος στην Μαλαισία και 20ος στην Αυστραλία.

 

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια και τα τεστ πάντα αποτελούν ενδείξεις, όμως δεν είναι άτοπο να ισχυριστεί κανείς ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει η «σύνδεση» ανάμεσα στον Βρετανό και την GP16.

 

Ο Redding το γνωρίζει καλά αυτό και δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του στη χτεσινή παρουσίαση της ομάδας στην Νάπολη.

 

«Η κατάσταση που βρίσκομαι είναι πολύ διαφορετική από την αντίστοιχη περσινή, όταν ήμουν άνετα με την προηγούμενη μοτοσυκλέτα από την αρχή».          

 

«Τώρα πρέπει να κατανοήσω την GP16. Έχω αρχίσει να τη γνωρίζω καλύτερα, αλλά η διαδικασία εκμάθησης είναι χρονοβόρα», παραδέχεται.

 

Η μοτοσυκλέτα δεν είναι το μοναδικό που άλλαξε στο γκαράζ του Scott Redding, ο οποίος έχασε τον αρχιμηχανικό του, τον Giacomo Guidotti.

 

Ο τελευταίος είναι στο γκαράζ της Repsol Honda και δίπλα στον Dani Pedrosa, ενώ ο Scott έχει μαζί του τον Cristian Pupulin.

 

«Χτίσαμε αμέσως μια πολύ καλή σχέση και στα πρόσφατα τεστ μπορέσαμε και μάθαμε πολλά ο ένας για τον άλλο».

 

«Υπάρχει πάντα μια οικογενειακή αύρα σ’ αυτή την ομάδα και αυτό είναι κάτι που μ’ αρέσει πολύ».

 

Πριν ένα χρόνο ο Redding είχε βάλει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, λέγοντας ότι ήθελε να είναι στην εξάδα. Τώρα...

 

«...η κατάσταση είναι διαφορετική», εξομολογείται. «Υπάρχουν περισσότεροι γρήγοροι αναβάτες και ένας ρεαλιστικός στόχος είναι η δεκάδα».

 

«Ενδεχομένως και η πρώτη οχτάδα σε ορισμένες περιπτώσεις. Θα πρέπει να εκμεταλλεύομαι όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ειδικά στη βροχή».

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Pramac

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Ο Stoner με τσαντίζει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα