• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Pramac
Petrucci και Redding στην Νάπολη
Νέα 01/03/2017 - 23:52

Σε μια όμορφη τοποθεσία, με τη θάλασσα να αγκαλιάζει το τοπίο, έγινε η παρουσίαση της ομάδας της Pramac Racing στην Νάπολη της Ιταλίας.

 

Το 2017 θα είναι μια σημαντική σεζόν για την ομάδα, που κράτησε στις τάξεις της τους Danilo Petrucci και Scott Redding, αν και με διαφορετικές μοτοσυκλέτες.

 

Ο τελευταίος θα έχει την GP16, ενώ ο Petrux θα οδηγεί μια ίδια μοτοσυκλέτα με των Lorenzo και Dovizioso.

 

«Ακόμα και καλύτερη», σπεύδει να τονίσει ο Gigi DallIgna, με δεδομένο ότι ο Petrucci θα δοκιμάζει διάφορα εξαρτήματα πριν πάνε στους δυο εργοστασιακούς.

 

Το ηθικό στην ομάδα είναι υψηλό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν ότι μπροστά τους ανοίγεται ένας δύσκολος δρόμος.

 

«Περιμένω μια πολύ δύσκολη εκκίνηση στο Πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Francesco Guidotti, του Team Manager της ομάδας.

 

«Το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι πολύ υψηλό. Επιπλέον είναι και οι κανονισμοί, που αποτελούν ένα εμπόδιο ειδικά φτιαγμένο για εμάς».

 

«Αυτό όμως θα κάνει το Πρωτάθλημα ακόμα πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό, όταν θα τερματίζουμε μπροστά από τους αντιπάλους μας».

 

Και συνεχίζει: «Δεν είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Ο Danilo θα έχει τεράστια υποχρέωση, επειδή θα δοκιμάζει καινούργια πράγματα στην GP17 του».

 

«Είναι ένα ρίσκο, αλλά ένα καλά υπολογισμένο ρίσκο που θα κάνει τη διαφορά, όταν θα είμαστε σε θέση να ρυθμίσουμε στην εντέλεια τη νέα Desmosedici».

 

Η συζήτηση στράφηκε στη συνέχεια στους δυο αναβάτες της ομάδας, αρχής γενομένης με τον Danilo Petrucci.

 

«Το σημαντικό είναι να μην του ζητάμε περισσότερα απ’ ότι είναι σε θέση να δώσει. Το ότι είναι σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, δεν σημαίνει ότι θα κερδίζει αγώνες».

 

«Ο Redding έχει βρει σταθερότητα και τα τεστ για την ώρα είναι εντελώς αντίθετα με την περσινή σεζόν. Δουλεύει καλά αν και του πήρε χρόνο να συνηθίσει την GP16».

 

Η τελευταία ερώτηση «ταξιδεύει» μακριά τον Ιταλό Team Manager, μέχρι την Valencia και τον τελευταίο αγώνα!

 

«Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω σκεφτεί. Θα είναι ένα Πρωτάθλημα που πρέπει να το αντιμετωπίζεις αγώνα με τον αγώνα».

 

«Θα είμαι χαρούμενος αν το 2018 έχουμε δυο εργοστασιακές μοτοσυκλέτες στην ομάδα».

Επόμενο άρθρο »

Τραυματισμός για Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Την GP16;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα