• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το 10ο κι ένας γιος!
Αυτά είναι τα όνειρά μου!
Νέα 28/02/2017 - 10:01

Τι είναι πιο σημαντικό από τη δόξα, τα χρήματα και την προσωπική επιτυχία; Την απάντηση την έδωσε ο Valentino Rossi σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera.

 

Το όνειρο του Ιταλού θρύλου είναι διπλό, με το πρώτο μέρος να αφορά το επαγγελματικό κομμάτι και το δεύτερο το προσωπικό.

 

«Να συνεχίζω να κερδίζω, να είμαι εκεί, να προσπαθήσω για το δέκατο. Κι έναν γιο! Θέλω ένα παιδί και τώρα είναι η κατάλληλη ώρα».

 

Το δέκατο το γνωρίζαμε εδώ και καιρό, ωστόσο μόλις τώρα αποκαλύπτει το γεγονός ότι θέλει έναν διάδοχο. Να σημειώσουμε ότι ο Rossi είναι μόνος αυτή την περίοδο.

 

«Αυτό βασικά είναι το πρόβλημα και πρέπει να σκεφτώ εκ νέου τη στρατηγική μου», είπε με το χιούμορ που τον διακρίνει επί του θέματος.

 

«Κάνεις έναν αρραβώνα και βλέπεις αν τα πράγματα πάνε καλά. Προσπαθώ, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι τέλεια».

 

«Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με αληθινή ελευθερία. Κι είναι πολύπλοκο για μια γυναίκα να εισέλθει σ’ αυτή την ελευθερία που έχω».

 

«Αλλά κι όταν ακόμα συμβεί, τότε είναι δύσκολο και περίπλοκο για εμένα να το αποδεχτώ».

 

Τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά, έχει βιώσει δύσκολες στιγμές που δεν τις ξεχνά. Για παράδειγμα όσα έγιναν στα τέλη του 2015 στο MotoGP...

 

«Πολύ μεγάλη απογοήτευση», θυμάται. «Έγιναν κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν. Ήταν ντροπή για το άθλημα».

 

«Έχω δώσει μάχες απέναντι σε σκληρούς αντιπάλους, από τον Biaggi μέχρι τον Stoner, αλλά κανείς τους δεν συμπεριφέρθηκε όπως ο Marquez τότε».

 

«Δεν έχω δει ποτέ μου κάποιον που δεν είναι στη μάχη για τον Τίτλο, να μάχεται έτσι εναντίον κάποιου άλλου».

 

«Αν το μετάνοιωσα; Ναι! Αν δεν έλεγα τίποτα, αν δεν αντιδρούσα έτσι...Το θέμα είναι ότι θα νικούσαν ούτως ή άλλως».

 

«Τουλάχιστον το έβγαλα από μέσα μου κι έγινε θόρυβος».

 

Τέλος, έστρεψε το βλέμμα του προς τη νέα σεζόν που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα και μίλησε κυρίως για τους τρεις Ισπανούς αντιπάλους του.

 

«Ο Lorenzo, καλώς ή κακώς είναι πιο διάφανος από τον Marquez, λιγότερο ψεύτικος.  Ο Vinales μου φαίνεται περισσότερο ισορροπημένος από τον Lorenzo».

 

«Θα δούμε όμως αν θα αντέξει στην πίεση, αν θα αλλάξει κάτω από το στρες. Φυσικά μέσα στην πίστα μπορεί να μην τον βλέπω καν, δεδομένης της ταχύτητάς του στα τεστ».


«Ωστόσο οι άνθρωποι αποκαλύπτονται υπό την πίεση. Ο καθένας μπορεί να είναι ένας τέλειος τζέντλεμαν, με τη μοτοσυκλέτα σβηστή».

Επόμενο άρθρο »

Fores: Η Ducati με εξέπληξε!

« Προηγούμενο άρθρο

Έχει επιλογές ο Miller

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα