• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έχει επιλογές ο Miller
Και εκτός Honda για το 2018
Νέα 27/02/2017 - 17:48

Σύμφωνα με τον Jack Miller, υπάρχουν επιλογές να μείνει στη μεγάλη κατηγορία και μετά το 2018, ακόμα κι αν δεν τα βρει με την Honda.

 

Ο Αυστραλός είναι ο μόνος αναβάτης - για την ώρα - που έχει ανέβει από την Moto3 στη μεγάλη κατηγορία, μια κίνηση που έκανε το 2015.

 

Αρχικά ήταν με την LCR Honda και στη συνέχεια με την Marc VDS, με την οποία και παραμένει για το 2017 που λήγει το συμβόλαιό του.

 

Φυσικά η προτεραιότητα του Miller είναι να συνεχίσει με την Honda, ωστόσο λέει ότι και άλλοι κατασκευαστές έχουν δείξει ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του.

 

«Όχι ακόμα», απάντησε όταν τον ρώτησαν αν έχει ξεκινήσει συνομιλίες με την Honda για το 2018.

 

«Έχουμε προσφορές και από άλλους και κρατάμε ανοιχτές τις επιλογές μας, προσπαθώντας να δεχτούμε κι άλλες».

 

«Τελειώσαμε δυνατά την περασμένη σεζόν, μετά τον τραυματισμό μου στα μέσα της χρονιάς και προσπαθώ να κάνω ένα δυνατό ξεκίνημα φέτος».

 

«Υπάρχουν κι άλλες επιλογές, σίγουρα. Θέλω να είμαι με την Hondα όμως, διότι ήμουν σε όχι και τόσο καλές μοτοσυκλέτες τα τελευταία τρία χρόνια και θέλω να είμαι εδώ όταν θα είναι καλές».

 

Για τον Miller το 2017 θα είναι μια πολύ σημαντική σεζόν, καθώς μια πολύ καλή παρουσία δεν αποκλείεται να τον βάλει υποψήφιο για τη θέση του Pedrosa στην Respol Honda.

 

Το συμβόλαιο του Ισπανού - όπως και σχεδόν όλων των υπολοίπων οδηγών - λήγει στα τέλη του 2018 και ο Miller παραδέχεται ότι:

 

«Ναι, σίγουρα θα κοιτάξουν την απόδοσή μου. Δεν ξέρω αν ο Dani θα μείνει και μετά το 2018. Είναι δύσκολο να πεις κάτι για τόσο μετά. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή δουλειά, αυτό είναι σίγουρο».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Το 10ο κι ένας γιος!

« Προηγούμενο άρθρο

Lowes: Με αυτή την Yamaha;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα