• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H παρουσίαση του team Gresini
Τη «σκάλα του ποδοσφαίρου», το περίφημο στάδιο Σαν Σίρο -κοινή έδρα της Μίλαν και της Ίντερ-, επέλεξε η Honda Gresini για να παρουσιάσει την ομάδα της.
Νέα 14/02/2008 - 00:00
Τη «σκάλα του ποδοσφαίρου», το περίφημο στάδιο Σαν Σίρο -κοινή έδρα της Μίλαν και της Ίντερ-, επέλεξε η Honda Gresini για να παρουσιάσει την ομάδα της.

Από φέτος το team του παλιού Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Fausto Gresini θα έχει νέο σπόνσορα, την εταιρία San Carlo που παράγει πατατάκια.

Η ομάδα πέρσι ταλαιπωρήθηκε αρκετά, κλείνοντας τη σεζόν στην πέμπτη θέση. Φέτος, θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο καθώς οι Marco Melandri - Toni Elias αποτελούν παρελθόν, με τους Shinya Nakano - Alex de Angelis να τους αντικαθιστούν.

«Είμαστε έτοιμοι γι' αυτή τη νέα περιπέτεια. Έχουμε την υποστήριξη ενός νέου, σημαντικού σπόνσορα ο οποίος για πρώτη φορά γίνεται βασικός χορηγός σε ομάδα των MotoGP», είπε ο Fusto Gresini και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε και τους δυο αναβάτες μας. Ο de Angelis και ο Nakano είναι το τέλειο δίδυμο. Ο Άλεξ είναι νέος, αλλά έτοιμος για τη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Σίνια, έχει μεγάλη εμπειρία. Οι δοκιμές που κάναμε στη Μαλαισία και την Αυστραλία ήταν καλές και μας έδειξαν ότι βρισκόμαστε σε καλή θέση. Τώρα περιμένουμε από την Honda τον νέο κινητήρα ο οποίος θα βελτιώσει την απόδοση της RC212V. Ως συνήθως θα βάλω και την καρδιά μου για να πάρουμε νίκες».

Στην επίσημη παρουσίαση παραβρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της Dorna, Carmelo Ezpeleta.

Επόμενο άρθρο »

Πόσα ...πόνι βγάζει η Μ1;

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi χαμογελάει ξανα...

Χορηγοί