• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Test @ PI
Στην κορυφή - πάλι - ο Rea!
Νέα 21/02/2017 - 10:41

Για μια ακόμη φορά ο Jonathan Rea πήρε την πρώτη θέση σε δοκιμές και συγκεκριμένα στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

Μετά τις χτεσινές βροχές, ο καιρός ήταν ιδανικός σήμερα στο Phillip Island και αυτό εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Ο Rea ανέβηκε γρήγορα στην πρώτη θέση και δεν ξαναέπεσε από εκεί, με καλύτερο χρόνο του το 1:30,545.

 

Παρά το γεγονός ότι το βάρος το έριξε κυρίως στο ρυθμό αγώνα, εν τούτοις ο Ιρλανδός άσος της Kawasaki κατάφερε να κάνει έναν πολύ καλό χρόνο.

 

Με εξαίρεση τον Marco Melandri, που τον πλησίασε στα 30 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ο Rea άφησε τρία δέκατα και πάνω τους υπόλοιπους αναβάτες.

 

Πλην του Melandri - εξαιρετικός για μια ακόμη φορά - στην τριάδα είχαμε και άλλη μια Panigale R, αυτή του Chaz Davies.

 

Μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον ομόσταυλό του ήταν ο Tom Sykes, που κράτησε πίσω του τον Xavi Fores και την Ducati του στην 5η θέση.

 

Ο Sykes είχε και μια μικρή πτώση στο τέλος της πρώτης περιόδου δοκιμών, χωρίς όμως συνέπειες.

 

Ο Leon Camier εντυπωσίασε και πάλι πάνω στην MV Agusta του και ήταν έκτος, μπροστά από τον Lorenzo Savadori της Aprilia.

 

Με τους Alex Lowes (Yamaha) και Jordi Torres (BMW) να ακολουθούν, είχαμε έξι διαφορετικούς κατασκευαστές στις πρώτες εννέα θέσεις.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο νεοφερμένος στα SBK-Motul Randy Krummenacher, αφήνοντας για λίγο πίσω του τον Alex de Angelis (Pedercini Kawasaki).

 

Απογοητευτικό ήταν το τεστ για τον Eugene Laverty, που έφερε την Aprilia του μόλις στην 12η θέση. Από την άλλη και ο Van der Mark της Yamaha δεν πέτυχε κάτι καλό και ήταν 13ος.

 

Πιο πίσω ο Nicky Hayden της Red Bull Honda, με τον ομόσταυλό του, τον Stefan Bradl, να είναι 19ος και πάνω από 2δ πιο αργός από τους πρώτους.

 

Τώρα οι αναβάτες θα ξεκουραστούν για μερικές ημέρες, προτού μπουν και πάλι στην πίστα του Phillip Island στις 24 Φλεβάρη, αυτή τη φορά για τον 1ο Γύρο του Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Περιμένουν τον Τίτλο στην Red Bull!

« Προηγούμενο άρθρο

Suppo: Ο νέος κινητήρας;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα