• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: Ο νέος κινητήρας;
Είναι μόλις έξι ημερών...
Νέα 21/02/2017 - 10:06

Στην Αυστραλία, η παρουσία του «φαινομένου» της Honda - του Marc Marquez - ήταν εξαιρετική και ειδικά σε ρυθμό αγώνα που ήταν καλύτερος όλων.

 

Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους αντιπάλους του, με την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση να χαρακτηρίζουν το γκαράζ της Honda.

 

Πάντως η πίστα του Phillip Island είναι ιδιαίτερη από πλευράς set-up της μοτοσυκλέτας και μένει να επιβεβαιωθεί και αλλού η σημαντική πρόοδος που πέτυχε ο Marc εκεί.

 

«Θα ήταν έκπληξη αν δεν ήταν γρήγορος εκεί», ξεκίνησε να σχολιάζει ο Livio Suppo της Honda. «Θα ήμουν έκπληκτος αν δυσκολευόταν».

 

«Ο νέος κινητήρας δείχνει να δουλεύει καλά. Υπάρχουν βέβαια σημεία που πρέπει να βελτιωθούμε, μιας και τον έχουμε στις πίστες για έξι ημέρες μόνο».

 

«Καταλαβαίνουμε σταδιακά τις δυνατότητές του και φαίνεται ότι υπάρχει βελτίωση σε σχέση με την περσινή σεζόν».

 

Στη συνέχεια η κουβέντα, όπως είναι φυσικό, πήγε στον Maverick Vinales και το γεγονός ότι πολλοί βλέπουν τιτάνιες μάχες μεταξύ τους.

 

«Δουλεύω 21 χρόνια και συχνά βλέπουμε αναβάτες που είναι γρήγοροι στις δοκιμές, να τους ανακηρύσσουμε φαβορί για τον Τίτλο».

 

«Ένα παράδειγμα είναι ο Edwards τον καιρό που ήταν στον Gresini. Έδειχνε ότι θα κερδίζει όλους τους αγώνες, αλλά δεν έγιναν έτσι τα πράγματα».

 

«Φυσικά δεν λέω ότι κάτι τέτοιο θα ισχύσει και για τους Vinales και Marquez, καθώς και οι δυο σίγουρα θα κερδίσουν αγώνες».

 

«Πιστεύω όμως ότι είναι πολύ νωρίς να ξεγράφουμε τους άλλους. Ανταγωνιστικός ήταν και ο Pedrosa, ενώ ο Iannone ήταν γρήγορος στην Sepang. Θα έχει ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα».

 

Ο Vinales έχει μιλήσει και στα δυο τεστ για την εξαιρετική σταθερότητα του Marc Marquez.

 

«Δεν είμαι αναβάτης, αλλά φαντάζομαι ότι ισχύει, αφού το λέει ο Maverick. Στην Αυστραλία ο Marc έκανε 16 γύρους προσομοίωση με χρόνο 1:28,8. Τα νούμερα λένε ότι είναι φαινόμενο».

 

Πολλοί γράφουν ότι ο Vinales θα είναι ο αντι-Marquez φέτος.

 

«Ο Marc είναι πολύ δυνατός, όμως υπάρχουν και άλλοι δυνατοί αναβάτες. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Σ’ ένα Πρωτάθλημα τέτοιου επιπέδου, θα ήταν βιαστικό να χρίσεις κάποιον φαβορί».

 

«Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα της σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Test @ PI

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της KTM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα