• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Οι βασικοί μου αντίπαλοι;
Είναι ο Rossi και ο Vinales!
Νέα 20/02/2017 - 11:34

Την τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Αυστραλία, ο Marc Marquez και η ομάδα του βρήκαν κάτι πάρα πολύ καλό, μια «επαναστατική» αλλαγή!

 

Η αλλαγή αυτή τον βοήθησε με τον νέο κινητήρα της Honda και του έδωσε την απαραίτητη ώθηση ώστε να είναι αυτός με τον καλύτερο ρυθμό απ’ όλους.

 

Ωστόσο δεν θέλει να παρασυρθεί και γνωρίζει καλά ότι το Phillip Island είναι μια «...ειδική πίστα, τόσο σε ρυθμίσεις μοτοσυκλέτας, όσο και στην οδήγηση».

 

«Έτσι θέλω να επιβεβαιώσω ότι όλα δουλεύουν και στο Qatar.Είναι πολύ σημαντικό αυτό, διότι στους αγώνες δεν μπορείς να κάνεις 100άδες γύρους την μέρα».

 

Υπάρχει λίγος χρόνος πριν το τελευταίο τεστ της σεζόν στην έρημο του Qatar και «...οι μηχανικοί συνεχίζουν να δουλεύουν για να λυθούν όλα τα θέματα και να πάρουμε κάτι παραπάνω από τον κινητήρα».

 

Ο Marquez στη συνέχεια κατονομάζει τους βασικούς του αντιπάλους στη μάχη που θα δώσει για έναν τέταρτο Τίτλο στα πέντε τελευταία χρόνια.

 

«Θα δούμε... τα τεστ και ο αγώνας είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα. Νομίζω όμως ότι ο Rossi και ο Vinales θα είναι εκεί. Και ο Dani θα είναι δυνατός, ενώ πρέπει να προσέχω και τις Ducati».

 

Το πλεονέκτημα της Μ1;

 

«Είναι πολύ σταθερή στις ανοιχτές στροφές, ενώ η δική μου είναι πιο νευρική. Όμως κάθε χρόνο έχω το ίδιο πρόβλημα. Δουλεύουμε για να το λύσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Meregalli: Είναι η ηλικία του Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Λίγο πριν την εκκίνηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα