• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Meregalli: Μην υποτιμάτε τον Rossi!
H M1 με εξέπληξε, αν και είναι ακόμα στο 85%
Νέα 09/02/2017 - 15:37

Μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε το πρώτο τεστ της σεζόν, ωστόσο δεν απέχουμε παρά μόνο κάτι παραπάνω από πέντε ημέρες μέχρι το επόμενο!

 

Αυτό θα διεξαχθεί στο Phillip Island της Αυστραλίας και η Yamaha είναι έτοιμοι να συνεχίσει πάνω στην πολύ καλή βάση που έχτισε στην Μαλαισία.

 

«Πρέπει να πω ότι μετά το τεστ στην Μαλαισία, όλοι μας έχουμε αυτοπεποίθηση και τώρα ζητάμε την επιβεβαίωση. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο, έχουμε λόγους να είμαστε αισιόδοξοι».

 

«Η M1 με εξέπληξε στην Μαλαισία. Δεν θυμάμαι άλλο τεστ που όλα να ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση».

 

Δεν θα ήταν άτοπο να ισχυριστούμε ότι η Μ1 είναι - αυτή τη στιγμή - η καλύτερη μοτοσυκλέτα στο grid. Και μάλιστα ο Meregalli τονίζει ότι ακόμα είναι στο «...85%».

 

«Δεν φανταζόμουν ότι τα νέα εξαρτήματα που φέραμε θα μας έδιναν τόσο άμεσα αποτελέσματα», συνεχίζει τις δηλώσεις του ο Maio Meregalli.

 

«Μιλάω για τον κινητήρα, το φέρινγκ, το νέο πλαίσιο, τη χαρτογράφηση. Κι ο Maverick  ήταν πολύ γρήγορος».

 

«Ο Vale ήταν δυο δέκατα πίσω, αλλά κανείς δεν πρέπει να τον υποτιμά με δεδομένο ότι δεν τα δίνει όλα στις δοκιμές. Θα είναι έτοιμος στον 1ο αγώνα».

 

«Αυτοί που με εξέπληξαν περισσότερο όμως, για να είμαι ειλικρινής, ήταν οι μηχανικοί της ομάδας, με τα υλικά που μας έφεραν».

 

Στην Sepang οι μπλε δοκίμασαν το καινούργιο φέρινγκ με τα φτεράκια ενσωματωμένα, χωρίς όμως να επιτραπεί στους οδηγούς να κάνουν σχόλια.

 

«Τα φέρινγκ φέτος θα είναι όλα περίπου ίδια, οπότε δεν θέλαμε να κρύψουμε κάτι. Μάλλον το εκμεταλλευτήκαμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

 

«Θα το επανεξετάσουμε στο Phillip Island, με στόχο να μην φθείρουμε τόσο πολύ το πίσω ελαστικό, μιας και αυτό είχε σταθεί εμπόδιο στην ομάδα».

 

Τέλος μίλησε για τους δυο βασικούς αντιπάλους της ομάδας, την Honda και την Ducati.

 

«Δεν αμφιβάλλω για την ανταγωνιστικότητα της Honda, έστω κι αν δυσκολεύτηκαν λίγο στην Μαλαισία».

 

«Από την Ducati περίμενα περισσότερα. O Andrea πάντα ήταν γρήγορος εκεί και περίμενα κάτι περισσότερο».

 

«Κατανοώ τις δυσκολίες του Jorge, καθώς πρέπει να προσαρμοστεί σε μια νέα μοτοσυκλέτα. Είναι σίγουρα πιο εύκολο να πας από την Suzuki στην Yamaha, παρά από την Yamaha στην Ducati».

Επόμενο άρθρο »

H Sky-VR|46 στο Μιλάνο

« Προηγούμενο άρθρο

Marini: Τι έμαθα από τον Valentino;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα