• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Όλοι στο ίδιο επίπεδο!
Το ίδιο ισχύει και για την Kawasaki
Νέα 09/02/2017 - 11:34

Πολύ συγκινημένος αλλά και χωρίς να κρύβει το άγχος του, ήταν ο Marco Melandri στην παρουσίαση της Aruba.it Ducati για το Πρωτάθλημα των SBK-Motul.

 

Ο Ιταλός άσος ξέρει ότι έχει μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία και δεν θέλει να απογοητεύσει κανέναν!

 

«Σήμερα πραγματικά νοιώθω ότι επέστρεψα στα SBK», ήταν τα πρώτα λόγια του Melandri στο περιθώριο της παρουσίαση της ομάδας του.

 

«Στα τεστ η ατμόσφαιρα είναι πάντα πιο ήρεμη, αλλά σήμερα και όσο πλησιάζουμε στους αγώνες, αρχίζω και νοιώθω περισσότερο όλα αυτά που έρχονται».

 

«Η αίσθησή μου ήταν καταπληκτική από την πρώτη ημέρα. Δεν είναι εύκολο να ξεκινάς από την αρχή, αλλά μαθαίνω τη μοτοσυκλέτα συνέχεια και τη προσαρμόζω στις ανάγκες μου».

 

«Θα έλεγα ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

 

«Έχουμε βελτιωθεί και σε ρυθμό αγώνα, ενώ και σωματικά νοιώθω καλύτερα. Θα είμαστε σε καλό επίπεδο στην Αυστραλία, αν και πρέπει να βελτιωθούμε στον ένα γύρο. Κανείς δεν θέλει να ξεκινά από πολύ πίσω».

 

Πολλοί φίλοι του Melandri θεωρούν ότι μπορεί το βάθρο από τον πρώτο αγώνα! Τι πιστεύει όμως ο ίδιος ο Ιταλός;

 

«Δεν θέλω να τρέφω αυταπάτες, αλλά η αίσθηση που έχω είναι θετική. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε στο ίδιο επίπεδο, το ίδιο ισχύει και για την Kawasaki».

 

Μεγαλύτερός του αντίπαλος, ο Chaz Davies, ο ομόσταυλός του: «Ήταν ο πιο αποτελεσματικός στο φινάλε του περσινού Πρωταθλήματος».

 

«Αν και ο Rea προτίμησε απλά να διαχειριστεί τη διαφορά του. Ο Chaz θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος φέτος και αυτό επειδή έχει τεράστια αυτοπεποίθηση με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Δεν κάναμε δραστικές αλλαγές με τη μοτοσυκλέτα και αυτό μας βοήθησε. Η μοτοσυκλέτα είναι τώρα ισορροπημένη και με καλό ρυθμό».

 

«Μπορώ και προβλέπω τη συμπεριφορά της. Η ομάδα έχει ικανοποιήσει όλα αυτά που ζήτησα, παρ’ όλο που κάποια φαίνονταν παράξενα».

 

«Ίσως το πιο σημαντικό στη νέα Panigale είναι ο συνδυασμός κινητήρα και ηλεκτρονικών».

 

Ο μάνατζέρ του και ο Alberto Vergani, το αφεντικό της Nolan, ονειρεύονται τον Melandri στη θέση του Checa, όταν ο τελευταίος έπαιρνε τον Τίτλο το 2011.

 

«Θα ήταν υπέροχο, αλλά ας μείνουμε προσγειωμένοι στο παρόν. Όλοι ξεκινάμε από το ίδιο επίπεδο και όλα μπορούν να συμβούν φέτος».

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Test Valencia: Ημ. 1

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Το πραγματικό τεστ;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα