• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lowes: Θέλω να μου αξίζει το MotoGP!
Φέτος έχουμε ανάγκη τα καλά αποτελέσματα
Νέα 08/02/2017 - 16:28

Ο Alex Lowes είναι ο αναβάτης που γνωρίζει καλύτερα τη μοτοσυκλέτα της Yamaha στα SBK-Motul και είναι έτοιμος για τη δεύτερή του σεζόν στο Πρωτάθλημα.

 

Φέτος θέλει να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην παρουσίαση της ομάδας τη χτεσινή ημέρα, έδειξε πολύ ικανοποιημένος.

 

«Τα τεστ πήγαν καλά μέχρι στιγμής. Φυσικά και πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς, αλλά γενικά κάναμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά».

 

«Περιμένω με ενθουσιασμό τη νέα σεζόν. Η ομάδα δουλεύει φανταστικά και θέλουμε να πάρουμε μερικά καλά αποτελέσματα. Το έχουμε ανάγκη».

 

«Αλλάξαμε κάποιες λεπτομέρειες στο πλαίσιο και δουλέψαμε στις ρυθμίσεις. Είχαμε πολλή δουλειά και με τα ηλεκτρονικά. Πρέπει να καταλάβω το επίπεδό μου στους αγώνες».

 

Πέρα από το Πρωτάθλημα των SBK-Motul, ο Lowes ήταν μέλος της ομάδας της Yamaha που κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον 8ωρο Αγώνα της Suzuka.

 

«Το διασκέδασα πολύ και μου άρεσε η εμπειρία. Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να τα πάω καλά στα SBK. Αν με καλέσουν όμως, θα πάω και πάλι με χαρά».

 

Πέρυσι, το πρώτο και μοναδικό βάθρο της Yamaha το χάρισε στην ομάδα ο Sylvain Guintoli. Φέτος το βάθρο είναι στις βλέψεις και του Βρετανού άσου.

 

«Ναι, στόχος μου είναι το βάθρο και θα προσπαθήσω να φτάσω εκεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πιστεύω στον εαυτό μου και νομίζω ότι έχουμε μειώσει τη διαφορά από τις δυνατότερες ομάδες».

 

«Φέτος το Πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον και λόγω των αλλαγών στο grid του δεύτερου αγώνα. Πάντως θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη δυνατή αρχή».

 

Την περασμένη σεζόν ο Alex Lowes είχε την ευκαιρία για πρώτη φορά στην καριέρα του, να οδηγήσει στο MotoGP και δήλωσε:

 

«Αν σκεφτούμε ότι ανέβηκα στην Μ1 χωρίς να κάνω κάποιο τεστ, τότε δεν τα πήγα και άσχημα. Ήταν τρομερή ευκαιρία και νομίζω ήμουν αρκετά γρήγορος».

 

«Όπως είπα πρωταρχικός μου στόχος είναι να τα πάω καλά με την R1 στα SBK. Θέλω να μου αξίζει το MotoGP, έχοντας πάει καλά στα SBK».

Επόμενο άρθρο »

Davies: Ο Valentino θα έκανε τη διαφορά

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα