• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι ομάδες της Yamaha για το ‘17
Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση στην Ιταλία
Νέα 07/02/2017 - 19:00

Τη δεύτερή της σεζόν στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul ξεκίνησε κι επίσημα η ομάδα της Pata Yamaha, με την παρουσίασή της που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

 

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής επέστρεψε στο Πρωτάθλημα πέρυσι, ωστόσο η πρώτη της χρονιά σημαδεύτηκε με αρκετούς τραυματισμούς αναβατών της.

 

Έτσι, σε όλο το διάστημα της αγωνιστικής σεζόν οι Alex Lowes και Sylvain Guintoli κατάφεραν να χαρίσουν - με τον τελευταίο - ένα βάθρο στην ομάδα τους.

 

Για το 2017 ο Lowes μένει στην ομάδα, ενώ τη θέση του Guintoli παίρνει ο Michael Van der Mark, ο οποίος άλλαξε στρατόπεδο φεύγοντας από την Honda.

 

Η παρουσίαση αφορούσε σε όλες τις ομάδες της Yamaha για το 2017, πλην της εργοστασιακής του MotoGP βέβαια κι έγινε στο Germo di Lesmo κοντά στην Monza.

 

Οι Lucas Mahias και Federico Caricasulo θα είναι οι οδηγοί της ομάδας στην κατηγορία Supersport.

 

Ο Florian Marino επιστρέφει μετά από τους πολλούς τραυματισμούς που είχε το ’16 και θα αγωνιστεί στην Superstock 1000 μαζί με τον Roberto Tamburini.

 

Τέλος, στην Supersport 300 οι μπλε θα έχουν έξι νεαρούς: Robert Schotman, Enzo de la Vega, Kimi Patova, Renzo Ferreira, Mykyta Kalnin και Alfonso Coppola.

 

Ως επιπλέον κίνητρο, η Yamaha θα βραβεύσει τον καλύτερο αναβάτη της στο Πρωτάθλημα αυτό.

 

Στην παρουσίαση έδωσε το παρών, μετά από πρόσκληση της Yamaha, ο απεσταλμένος μας και Διευθυντής του περιοδικού MOTOGP WORLD, Δημήτρης Διατσίδης.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πόσους Τίτλους θέλω;

« Προηγούμενο άρθρο

Diggia: Πίεση;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα