• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Diggia: Πίεση;
Είμαι ακόμα μικρό παιδί!
Νέα 07/02/2017 - 16:41

Ο νεαρός Fabio Di Giannantonio ετοιμάζεται για τη δεύτερή του σεζόν στο Πρωτάθλημα της Moto3, πάντα με την ομάδα του Gresini.

 

Αυτή τη χρονιά θα έχει μια καινούργια μοτοσυκλέτα της Honda στη διάθεσή του και τονίζει «Δεν βλέπω την ώρα να τη δοκιμάσω και να ξεκινήσουμε στο Qatar».

 

Πριν ένα χρόνο ήταν ένας από τους δέκα νεοφερμένους στην κατηγορία της Moto3, ωστόσο μετά τους πρώτους πέντε αγώνες μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά!

 

Τώρα, ένα χρόνο μετά, αυτός αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Fausto Gresini και όχι άδικα μετά τα τρία βάθρα πέρυσι και την 6η θέση στο Πρωτάθλημα.

 

«Έχω περισσότερη εμπειρία τώρα και ωρίμασα όλο τον προηγούμενο χρόνο τόσο σε νοοτροπία, όσο και στους αγώνες, χάρη και στην ομάδα μου».

 

«Ο νέος Diggia είναι πολύ αποφασισμένος, έτοιμος και με διάθεση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

 

«Το μόνο που θα ζητούσα από το ’16 θα ήταν ο Τίτλος του Rookie της χρονιάς, αλλά πέρα από αυτό είμαι πολύ χαρούμενος με όλη τη χρονιά».

 

Πλέον ο νεαρός Ιταλός δεν θα έχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού...

 

«Προφανώς και θέλω να κάνω τους καλύτερους δυνατούς αγώνες. Θέλω να ζήσω όλη τη σεζόν και να κάνω απολογισμό μετά».

 

«Κάποιοι λένε για πίεση... ειλικρινά όμως αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα παιδί».

 

Φέτος στην Moto3 θα έχουμε δυνατές μάχες με πολλούς Ιταλούς σε πρωταγωνιστικές θέσεις.

 

«Ναι βέβαια, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους άλλους», απαντά αμέσως ο Diggia. «Θα υπάρχουν, όπως πάντα και εκείνοι που θα αποτελέσουν εκπλήξεις».

 

Σύντομα θα διεξαχθεί το πρώτο τεστ της χρονιάς για τους αναβάτες της Moto3. Τι περιμένει λοιπόν ο Di Giannantonio από τη νέα του Honda;

 

«Είχαμε δοκιμάσει ήδη κάποια μικρά πράγματα από πέρυσι και μου άρεσαν. Σε άλλους τομείς βέβαια πρέπει να βελτιωθούμε».

 

Για την ώρα δεν σκέφτεται το μέλλον και το «άλμα» στην επόμενη κατηγορία: «Το μόνο άλμα που θέλω να κάνω είναι στο Qatar! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

 

Τέλος, είπε και μερικά λόγια για το νέο του ομόσταυλο, τον Jorge Martin που τον ξέρει απ’ όταν αγωνίζονταν μαζί στο Rookies Cup.

 

«Τον ξέρω τα τελευταία τρία χρόνια και τα πάμε καλά. Νομίζω ότι θα κάνουμε καλό δίδυμο και ότι θα βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Οι ομάδες της Yamaha για το ‘17

« Προηγούμενο άρθρο

Το τελικό Ημερολόγιο των SBK-Motul

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα