• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εντυπωσιασμένος ο Zarco
Από το επίπεδο του MotoGP!
Νέα 07/02/2017 - 11:41

Εντυπωσιασμένος είναι ο Johann Zarco από το υψηλό επίπεδο της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

Ο Γάλλος, ο μόνος αναβάτης με δυο συνεχόμενους Τίτλους στην Moto2, έδειξε δυνατός στο πρώτο τεστ της χρονιάς, στην Μαλαισία.

 

Τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών ήταν στην 5η θέση και τελικά κατετάγη 10ος στα συνδυασμένα, όντας άνετα μπροστά από τους άλλους νεοφερμένους στην κατηγορία.

 

Αν και η διαφορά του από την κορυφή ήταν μικρή, μόλις 4 δέκατα, ο Zarco ξέρει καλά ότι το επίπεδο στο MotoGP είναι τόσο υψηλό, που δεν πρέπει να επαναπαύεται.

 

«Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τους αναβάτες μπροστά μου. Κοιτάζεις τους χρόνους και λες είμαι μόλις τέσσερα δέκατα πίσω».

 

«Ωστόσο οι μοτοσυκλέτες είναι διαφορετικές και η κάθε μια τόσο γρήγορη που μπορεί κανείς να κάνει μεγάλες διαφορές με τη δύναμη και την πρόσφυση».

 

«Είμαι τέσσερα δέκατα, αλλά σ’ αυτά τα δέκατα είναι πολλοί αναβάτες. Είμαι εντυπωσιασμένος από το επίπεδο, αλλά παράλληλα αυτό μου δίνει κίνητρο».

 

«Δεν είμαστε μακριά από την κορυφή, αλλά υπάρχουν πολλοί δυνατοί αναβάτες».

 

Τέλος ο Γάλλος δηλώνει ευχαριστημένος που οι δοκιμές γίνονται σε τόσο διαφορετικές πίστες, καθώς αυτό βοηθάει έναν νεοφερμένο όπως ο ίδιος.

 

«Τις χρειάζομαι όλες τις ημέρες. Είναι φανταστικό που αλλάζουμε πίστα και ανακαλύπτουμε την μοτοσυκλέτα MotoGP».

 

«Βοηθάει που πάμε σε διαφορετικές πίστες καθώς αλλάζοντας τοποθεσία, είσαι σε θέση να κατανοήσεις καλύτερα την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Η Honda μειονεκτεί

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Δεν έχουμε Rossi/Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA