• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Δεν έχουμε Rossi/Marquez
Αλλά το επίπεδο είναι πραγματικά υψηλό!
Νέα 07/02/2017 - 11:09

Μια νέα αρχή στην καριέρα του ξεκινά για τον Stefan Bradl, ο οποίος είναι ο νέος ομόσταυλος του Hayden στην ομάδα της Honda.

 

Ο Γερμανός μίλησε στο «αδελφό» gpone.com για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

 

«Μ’ αρέσουν τα SBK, είναι πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα σε σχέση με το MotoGP. Τα πρώτα τεστ ήταν θετικά, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

 

«Είναι μια νέα περιπέτεια για εμένα και δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο! Όπως ξέρουμε υπάρχουν μόνο δυο sessions πριν την Superpole και τον πρώτο αγώνα κι έτσι πρέπει να είσαι έτοιμος».

 

Ποιές οι διαφορές ανάμεσα στην παλιά και τη νέα σου μοτοσυκλέτα;

Αυτή είναι προφανώς μια πιο γρήγορη μοτοσυκλέτα. Για το πλαίσιο είναι δύσκολο να γίνουν συγκρίσεις. Είχαμε κάποια θέματα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό και πρέπει να τα λύσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η μοτοσυκλέτα δεν είναι ακόμα στο 100%, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Αυστραλία.

 

Πιστεύεις ότι θα επιστρέψεις στο MotoGP στο μέλλον;

Δεν σκέφτομαι μακροπρόθεσμα. Τώρα το σημαντικό είναι να είμαι κοντά στο βάθρο, πράγμα δύσκολο δεδομένου του ανταγωνισμού. Η Honda έχει ό,τι χρειάζεται για να αποδειχτεί ανταγωνιστική. Για την ώρα πραγματικά δεν με ενδιαφέρει το MotoGP.

 

Πόσο διαφορετικά είναι τα δυο Πρωταθλήματα;

Θα έλεγα ότι είναι παρόμοια. Δεν υπάρχει Rossi ή Marquez, αλλά έχουμε άλλους όπως ο Rea, ο Sykes, ο Melandri. Και το επίπεδο των μοτοσυκλετών είναι κοντά στου MotoGP.

 

Τι σε έκανε να φύγεις;

Δεν ήταν ένας μόνο λόγος, αλλά πολλοί. Είχα τη δυνατότητα να μείνω. Είχα πρόταση από την Avintia, αλλά δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Θέλω να παλεύω για το βάθρο, χωρίς να σκέφτομαι τη δεκάδα ως το μόνο μου στόχο.

 

Τι θα χρειαστεί να μάθεις το 2017;

Κάποιες από τις πίστες, όπως το Magny-Coura, την Imola και το Buri Ram. Ίσως να κάνουμε δοκιμές στην Imola πριν το Πρωτάθλημα. Και το Portimao είναι καινούργια πίστα, παρά το γεγονός ότι κάναμε δοκιμές εκεί.

Επόμενο άρθρο »

Εντυπωσιασμένος ο Zarco

« Προηγούμενο άρθρο

Θρύλοι οι Roberts Jr και Lucchinelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA