• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 12:00
Λιγοστή η δράση, βρεγμένη η πίστα
Νέα 31/01/2017 - 06:22

Η σημερινή ημέρα δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τις ομάδες και τους αναβάτες του MotoGP που βρίσκονται στην Μαλαισία για το πρώτο επίσημο τεστ του ’17.

 

Χτες το βράδυ έριξε πάρα πολύ βροχή και ήδη οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι αποκλείεται η πίστα σήμερα το πρωί να ήταν έτοιμη, με δεδομένο ότι αργεί πολύ να στεγνώσει.

 

Έτσι οι αναβάτες φτάνοντας στην πίστα το πρωί, την είδαν πολύ βρεγμένη και η συντριπτική τους πλειοψηφία αποφάσισε να μην ρισκάρει και να μείνει στα γκαράζ των ομάδων τους.

 

Μόλις τρεις ήταν οι θαρραλέοι που βγήκαν να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες τους στο βρεγμένο, με τον Johann Zarco να έχει μέχρι στιγμής τον καλύτερο χρόνο, αν κι έχει κάνει τους λιγότερους γύρους.

 

Ο Michele Pirro δεν μπήκε στην πίστα χτες, το έκανε όμως σήμερα και είναι πίσω από τον Γάλλο δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2.

 

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Jorge Lorenzo, ο οποίος βγήκε να δοκιμάσει τη νέα του μοτοσυκλέτα στο βρεγμένο κι έχει κάνει μέχρι στιγμής 20 γύρους, σε σχέση με τους 4 και 5 των συναθλητών του.

 

Οι οδηγοί θα περιμένουν μέχρι να στεγνώσει η πίστα για να μπουν, καθώς τώρα δεν είναι ούτε αρκετά βρεγμένη αλλά ούτε και αρκετά στεγνή. Θυμίζουμε ότι από φέτος τα ενδιάμεσα ελαστικά καταργήθηκαν (πάλι).

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 14:00

« Προηγούμενο άρθρο

Με «περίεργο φέρινγκ» η Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA