• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποκαλύφθηκε η νέα GSX-RR
Iannone και Rins πάνω στη νέα τους μοτοσυκλέτα
Νέα 29/01/2017 - 17:37

Η Suzuki, με τη νέα της σύνθεση, επέλεξε να κάνει την παρουσίαση των μοτοσυκλετών της για το 2017, σήμερα στην Μαλαισία.

 

Έτσι λοιπόν, μια ημέρα πριν το πρώτο τεστ της χρονιάς, οι Iannone (ναι, ο Iannone είναι!) και Rins μας αποκάλυψαν τις GSX-RR του 2017.

 

Η Suzuki πήρε την περσινή σεζόν την πρώτη της νίκη, στο Silverstone χάρη στον Maverick Vinales, ο οποίος δελεάστηκε από την προσφορά της Yamaha στη συνέχεια.

 

Στη θέση του ήρθε ο Andrea Iannone, όταν έγινε γνωστό ότι αυτός θα έφευγε για να δώσει τη θέση του στον Jorge Lorenzo.

 

Αργότερα, ήταν ο Andrea Iannone αυτός που στο Red Bull Ring έδινε την πρώτη νίκη της Ducati από το 2010!

 

Το μπλε συνεχίζει να είναι το κυρίαρχο χρώμα για την GSX-RR, με μερικές πινελιές κίτρινου και άσπρου. Ο βασικός χορηγός της ομάδας συνεχίζει να είναι η ECSTAR.

 

Στο τεχνικό κομμάτι, η νέα μοτοσυκλέτα αποτελεί εξέλιξη της πολύ ικανής μοτοσυκλέτας του 2016, με αρκετή δουλειά στον κινητήρα, στο πλαίσιο και στα ηλεκτρονικά.

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι η Suzuki δεν θα έχει τις μικρές παραχωρήσεις, πράγμα που σημαίνει λιγότεροι κινητήρες ανά σεζόν, ιδιωτικά τεστ και όχι εξέλιξη κινητήρα μέσα στη χρονιά.

 

Όπως είναι φυσικό, το φέρινγκ στην GSX-RR θα αλλάξει στον αγώνα του Qatar, καθώς τότε το εργοστάσιο - όπως και οι υπόλοιποι - θα αποκαλύψουν τα σχέδιά τους.

Επόμενο άρθρο »

Portimao Test: Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Test: Ημέρα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα